OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Καβάλα - Ολυμπιακός 0-1 (Σιόβας 12')




 
Μ' ένα γκολ του Σιόβα στο 12' ο Ολυμπιακός καθάρισε από νωρίς την πρόκριση στους "8" και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος στην Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός νικά 1-0 εκτός έδρας την Καβάλα και με δεύτερη νίκη προκρίνεται στους "8" του Κυπέλλου.

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Δυνατό σουτ του Βλαχοδήμου. Ο Αποστολιδης με δυσκολία διώχνει την μπάλα.

82ο λεπτό: Ευκαιρία για την Καβάλα Ο Πάτο περνά τον προσωπικό του αντίπαλο. Σουτ του Ντος Σάντος έκανε το σουτ. Η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αβραάμ Παπαδόπουλου και κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συμπληρώθηκαν τα 70' λεπτά...
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του. Εκτός ο Μανωλάς.

 Τέλος του πρώτου 45λεπτου.

44ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Βλαχοδήμος έκανε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Καβάλας.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 12 ΛΕΠΤΟ...  Ο Σιόβας με κεφαλιά μετά την εκτέλεση του κόρνερ ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι....

1o λεπτό: Σέντρα του αγώνα... Χωρίς ρυθμό τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Με την Καβάλα να προσπαθεί να πιέσει στη μεσαία γραμμή.

 Στον αγωνιστικό χώρο οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με τον Κάρολ κάτω από την εστία. Τους Μανωλά, Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Παπάζογλου και Λυκογιάννης στα δύο άκρα. Ο Μοδέστο θα είναι ο αμυντικός χαφ με τον Φέισα δίπλα του. Μπροστά τους οι: Γκρέκο, Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Με τον Κάρολ να επιστρέφει στην 11άδα του για πρώτη φορά μετά το πρόβλημα που είχε στην κοιλιακή χώρα, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Καβάλα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Αντώνης Νικοπολίδης…

Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Λυκογιάννης, Μοντέστο, Φέισα, Γκρέκο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Μήτρογλου.

Η 11άδα της Καβάλας: Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Κάργας, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Τάσιτς, Γελαδάρης, Κούτεφ, Πλιάγκας, Πάτο
Σήμερα, Τετάρτη 30/01 στις 20:00 (OTE Sport 3), η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

*** Ο Λουκάς Βύντρα αφήνει τα πράσινα και φορά τα ερυθρόλευκα. Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στον οποίο –εκτός απροόπτου- και θα συνεχίσει την καριέρα του. ***


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας Καβάλα - Ολυμπιακός (20:00, OTEsports3), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons