OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Στέλνουν Μίτσελ...

Πρόταση του Ολυμπιακού έχει στα χέρια του ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης, Μίτσελ για να αντικαταστήσει τον Ζαρντίμ, όπως αναφέρει ισπανική ιστοσελίδα.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση του διαζυγίου του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε και το πρώτο δημοσίευμα για το νέο προπονητή. Αυτός, λοιπόν, ενδέχεται να είναι ο Μίτσελ καθώς όπως υποστηρίζει μια σεβιγιάνικη ιστοσελίδα οι ερυθρόλευκοι του έχουν -ήδη- καταθέσει πρόταση.

Το δημοσίευμα προέρχεται από την estadiodeportivo.com η οποία γνωρίζει καλά θέματα που αφορούν τις ομάδες της Σεβίλλης.

Ως πρώην τεχνικός της Σεβίλλης, λοιπόν, ο Μίτσελ, η ιστοσελίδα ασχολείται με το μέλλον του υποστηρίζοντας ότι περίπου πέντε ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο, βρίσκεται μπροστά σε έναν νέο... προορισμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Έχει ήδη στα χέρια του μια επίσημη πρόταση η οποία προέρχεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό, τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος και αντίπαλο της Λεβάντε στο Europa League», γράφει ο ισπανός συντάκτης.

Αυτό συνεχίζει...

«Ο Ολυμπιακός σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα ματς», αναφέρει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons