OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Θέλει να σπάσει το ρεκόρ του...

Ο Ράφικ Τζιμπούρ τρομοκρατεί στην κυριολεξία τις αντίπαλες άμυνες, εξ’ ου και το παρατσούκλι «τρομοκράτης»!  Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού φέτος, διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, από πλευράς παραγωγικότητας. Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν το 13ο του για φέτος στο πρωτάθλημα.

Για τον ίδιο ήταν ένα σημαντικό γκολ και είχε έναν λόγο παραπάνω να το πανηγυρίσει. Κι αυτό γιατί ξεπέρασε την περσινή του επίδοση, όπου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 12 τέρματα. Ο Αλγερινός άσος των «ερυθρόλευκων» έχει φτάσει ήδη τα 13 γκολ φέτος, και μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει και την συνολικά καλύτερη επίδοση του, στα γκολ, από την στιγμή που βρέθηκε στην Ελλάδα. Αυτή ήταν την σεζόν 2007/08, όπου αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανιωνίου, έχοντας τελειώσει το πρωτάθλημα με 14.

Έτσι ο Τζιμπούρ θέλει ένα ακόμα γκολ, για να ισοφαρίσει αυτή την επίδοση και ένα ακόμα να την ξεπεράσει και να συνεχίσει την εξαιρετική του φετινή πορεία με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons