OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Έτοιμος για τον Λεβαδειακό...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στη Λιβαδειά, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για τη Λιβαδειά, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν για περίπου μία ώρα, ρίχνοντας όλο το «βάρος» στην τακτική.

Αρχικά έκαναν στημένες φάσεις, δουλεύοντας στη σωστή αντίδραση και αντιμετώπιση των κινδύνων από τον αντίπαλο, αλλά και στις σωστές τοποθετήσεις και κινήσεις για να σκοράρουν (οι επιτιθέμενοι). Εν συνεχεία έκαναν και «διπλό», σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο, γεγονός που δυσκόλευε την ανάπτυξη.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τη Λιβαδειά, την οποία απαρτίζουν οι: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Πίνο.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Τζαμέλ Αμπντούν και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Θεραπεία και ατομικό συνέχισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας έκανε μαγνητική η οποία έδειξε επούλωση της θλάσης του. Σήμερα έκανε ατομικό και από βδομάδα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Κάρολ παραμένει στο νοσοκομείο, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπευτική του αγωγή και σε 3 με 4 ημέρες αναμένεται να είναι σε θέση να βγει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons