OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Η συμπεριφορά μας και ο κόσμος μας, μας έδωσαν τη νίκη»...

Η συμπεριφορά των παικτών του, αλλά και η συμπαράσταση του κόσμου ήταν σύμφωνα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ τα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη τον Ολυμπιακό. 

 Απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά που είχαν οι παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε επιπλέον ότι τα μέγιστα για τη νίκη 1-0 του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού, συνέβαλε τα μέγιστα και ο κόσμος, ο οποίος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να στηρίζει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να κάνω δύο σχόλια-παρατηρήσεις πριν μου κάνετε ερωτήσεις. Το πρώτο είναι ότι θέλω να επισημάνω την ικανότητα που είχαν σήμερα οι παίκτες μου επί 94-95 λεπτά να δείχνουν αυτή τη σωστή συμπεριφορά. Τόσο αυτοί που ξεκίνησαν το ματς όσο και αυτοί που μπήκαν στη συνέχεια σαν αλλαγή για να βοηθήσουν. Μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται και να πιέζουν για τη νίκη.

Η δεύτερη παρατήρηση είναι σχετική με τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η οποία παρόλο που το παιχνίδι ήταν στο 0-0, δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν, να χειροκροτούν και να υποστηρίζουν την ομάδα μας. Αυτοί οι δύο παράγοντες ήταν πάρα πολύ σημαντικοί σήμερα σε αυτή τη δύσκολη έδρα, έτσι ώστε να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη
».

Για το αν ήταν η πιο «γλυκιά» νίκη στο πρωτάθλημα, είπε:

«Ναι ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη νίκη σήμερα, γιατί παίξαμε με μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή φέτος. Λίγες ομάδες έχουν καταφέρει να κερδίσουν βαθμούς φέτος σε αυτό το γήπεδο. Όμως η συμπεριφορά των παικτών μου όπως είπα και προηγουμένως, η επιμονή τους και η στάση τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν αυτά που μας βοήθησαν να κατακτήσουμε αυτή τη νίκη». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons