OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (19:30, Novasports 2)

 
Από την Λιβαδειά περνάει αυτή την αγωνιστική το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Οι "ερυθρόλευκοι" με τον Αμπντούν να επιστρέφει στην ενδεκάδα τους και κατά πάσα πιθανότητα με έναν φορ αυτή τη φορά στο βασικό σχήμα, αντιμετωπίζουν τον αξιόμαχο Λεβαδειακό, που με τη σειρά του θέλει να κάνει... ζημιά και στον έτερο αιώνιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:

Από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ σε βάρος του Παναθηναϊκού (1-2) προέρχεται ο Λεβαδειακός που βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι έχει αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας. Το 4-0 του πρώτου γύρου στο Φάληρο αδικεί την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που θέλει να δώσει απάντηση απέναντι στον αήττητο Ολυμπιακό και με καλή ψυχολογία ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πέραν του Μεντί που έχει συμπληρώσει κάρτες, δεν υπάρχει άλλη απουσία.

Η 19μελής αποστολή: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας, Ροτζέιρο, Μιλίεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου.

ΟΣΦΠ:

Στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Πίνο έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι με τη Βέροια (3-0) στο «Καραϊσκάκη», έχοντας δύο ασίστ και αρκετές καλές ενέργειες. Επόμενο εμπόδιο για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ο ανεβασμένος Λεβαδειακός στη Βοιωτία. Στη σύνθεσή του θα έχει και τον Αμπντούν που τέθηκε στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ (εκτός βρίσκονται οι Κάρολ, Σιόβας, Ιμπαγάσα).

Σύμφωνα με τις δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού αυτή την φορά οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με έναν επιθετικό. Με τερματοφύλακα τον Μέγιερι, αριστερά στην άμυνα τον Χολέμπας, δεξιά τον Τοροσίδη, στόπερ τους Κοντρέρας, Μανωλά, στον άξονα οι Μοδέστο, Μανιάτης, Γκρέκο, αριστερά ο Αμπντούν, δεξιά ο Μασάντο και στην επίθεση ο Τζεμπούρ ή ο Μήτρογλου.

Στο γήπεδο υπολογίζεται πως θα βρεθούν περίπου 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού.

Η 19μελής αποστολή: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Πίνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons