OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Επιστροφή στο Ρέντη... Τα εισιτήρια για τον Πανθρακικό...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανθρακικό

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και το ρεπό της Δευτέρας, ανήκουν στο παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι την Τρίτη το πρωί επέστρεψαν στο Ρέντη και προπονήθηκαν.

Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν σε όλο (ή στο μεγαλύτερο μέρος του) ματς με τους Γιαννιώτες. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τεχνικής, κατοχής της μπάλας και πρέσινγκ. Στο τέλος έγινε και δίτερμα, σε πολύ μικρό χώρο, με τρεις επαφές, γρήγορη ανάπτυξη και άμεσα τελειώματα φάσεων.

Κανονικά προπονήθηκε ο Ρόι Κάρολ. Θεραπεία συνέχισε ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, λόγω ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί στο ματς με τον ΠΑΣ, ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μην του δημιουργηθεί πρόβλημα τραυματισμού. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί.


 Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας...

H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 19ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ" το Σάββατο, 26/01/2013 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), από την Τετάρτη 23/01 έως την Πέμπτη 24/01 από τις 10:00-18:00 και την Παρασκευή 25/01 από τις 10:00-15:00.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 15€.

Τηλ. Επικοινωνίας : 210-48 00 901



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons