OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πέρασε ιατρικά και υπογράφει ο «Τόρο»...

Πέρασε ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώνεται από την Ρόμα ο Βασίλης Τοροσίδης. 

Με απόλυτη επιτυχία πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ρόμα ο Βασίλης Τοροσίδης και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησή τους από τους «τζιαλορόσι».

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός, μετέβη στην Ρώμη το μεσημέρι της Τρίτης και όπως είχε γίνει γνωστό από την Ρόμα, πήγε αμέσως για ιατρικές εξετάσεις αφού οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο για την κατάσταση του παίκτη.

Ο «Τόρο» λίγες ώρες αργότερα ολοκλήρωσε και αυτό το σκέλος της μεταγραφής και πλέον αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την Ρόμα που δεν αποκλείεται να ξεδιαλύνει το τοπίο και σε ότι έχει να κάνει με την Σαμπντόρια…

Και αυτό γιατί το καθεστώς της μεταγραφής είναι λίγο περίεργο, που σημαίνει ότι ο Τοροσίδης εκτός απροόπτου θα παίξει μέχρι το καλοκαίρι στην Ρόμα και αμέσως μετά θα παραχωρηθεί στην Σαμπντόρια από την οποία οι «τζιαλορόσι» θα πάρουν παίκτη.

Στην Ιταλία βέβαια κυκλοφορεί και ένα σενάριο που θέλει την Σαμπντόρια να ζητά άμεσα τον Τοροσίδη και αν γίνει έτσι, ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να ακολουθήσει ακριβώς την ίδια διαδικασία (ιατρικά κτλ) και στην Γένοβα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons