OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (Contreras 86')



Ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη με το γκολ του Κοντρέρας στο 86' και ανοίγει στους 14 πόντους τη διαφορά του από τον δεύτερο (πλέον) Αστέρα Τρίπολης....

90'+3': Λήξη του αγώνα.
86' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!... Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας από δεξιά, ο Κοντρέρας νίκησε τους πάντες στον αέρα και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουτσόπουλου..

70' Το φαλτσαριστό σουτ του Μήτρογλου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Δεν αποδίδει η πίεση του Ολυμπιακού. Καλά οργανωμένος στην άμυνα ο Πανθρακικός.

 45' Χωρίς να κρατήσει καθυστερήσεις, ο Αμπάρκιολης στέλνει στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες.

Παρά την κατοχή της μπάλας, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να γίνει απειλητικός.

23' Δοκάρι για τον Πανθρακικό... Πάνω που λέγαμε ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία, καταγράφηκε η πρώτη υπέρ των γηπεδούχων με τον Μουνάφο να έχει σουτ στο οριζόντιο δοκάρι..

8' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Μασάντο εκτέλεσε το φάουλ και ο Μοδέστο με γυριστή κεφαλιά, "υποχρέωσε" τον Κουτσόπουλο να πέσει για μπλοκάρει.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το α' ημίχρονο στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Ψάχνουν τα πατήματά τους στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες.

1' Έναρξη του αγώνα, με τον Ολυμπιακό στη σέντρα.

Η ενδεκάδα του Θρύλου: Μέγιερι, Ντιακιτέ,. Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν Τζιμπούρ...

 Στον πάγκο: Κάρολ, Παπάζογλου, Φέισα, Πάντελιτς, Μήτρογλου, Σιόβας, Φετφατζίδης...

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Καστσελάν, Βαϊρουά, Τζάνης, Μουνάφο, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.

 Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Καθάριος, Μακρυδημήτρης, Ντιόγκο, Κοντογουλίδης, Σκλιοπίδης, Πόπτσης.

Σχήμα με ενισχυμένο κέντρο αποφάσισε να παρατάξει ο Αντώνης Νικοπολίδης κόντρα στον Πανθρακικό. Ο 42χρονος τεχνικός των πρωταθλητών στο δεύτερο παιχνίδι του ως χεντ κόουτς των ερυθρόλευκων παρατάσσει ένα σαφώς πιο σφικτό σχήμα συγκριτικά με αυτό που εμπιστεύθηκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος ο Μπάλας Μέγιερι, ενώ την αμυντική τετράδα συνθέτουν οι Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας.

Οι Μανιάτης και Μοντέστο είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Μασάντο σε πιο δημιουργικό ρόλο. Οι Αμπντούν και Γκρέκο ξεκινούν από τις δύο πτέρυγες και στην γραμμή κρούσης βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Η χιονόπτωση έχει σταματήσει, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έχει βελτιωθεί αισθητά και όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι των δύο ομάδων, θα γίνει κανονικά σήμερα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons