OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Μέσα Μόνχε, εκτός ο Μανιάτης...

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Βιθέντε Μόνχε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε τον Αργεντινό μέσο για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, με τους, Τοροσίδη, Γέστε, Φέισα και Μανιάτη να μένουν εκτός. Οι τρεις πρώτοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Έλληνας μπακ έντονο ατομικό με βάση στη φυσική κατάσταση.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Τοροσίδης, Γέστε και Φέισα με τον Γιάννη Μανιάτη να κάνει έντονο ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χαβίτο.

Όσοι μείνουν εκτός αποστολής και συγκεκριμένα οι: Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30. Τέλος, ο Βαλεριάνος θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 για τον αγώνα της με την ΑΕΚ.

Οι σκέψεις του Βαλβέρδε

Σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο λόγος είναι πως θέλει να ξεκουράσει τον Σουηδό αμυντικό, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Επίσης, φανέλα βασικού μπορεί να φορέσει ο Αμπντούν.

Τέλος, στο «RED STORE» του γηπέδου Καραϊσκάκη θα βρίσκεται το Σάββατο (15/10) και στις 12:00 ο Λιούμπομιρ Φέισα, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφεί με τους φίλους της ομάδας.
 
http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons