OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

«Παρέλαση»… κατασκόπων στο Φάληρο...

Για ένα ακόμα παιχνίδι των πρωταθλητών τη φετινή σεζόν, οι εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» γέμισαν με σκάουτ ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν στο στόχαστρό τους παίκτες των Πειραιωτών. Φήμες για ενδιαφέρον προς Φετφατζίδη, Τοροσίδη.

Μπορεί το κύριο θέμα συζήτησης, στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, να ήταν η παρουσία του μάνατζερ του Τόμας Ντε Βινσέντι, Εστέμπαν Μπουχάν, και του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, στο Φάληρο, ωστόσο, όπως έλεγαν κι από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Αργεντινός ατζέντης, δεν ήταν ο μοναδικός που βρέθηκε χθες (06/01) βράδυ στο γήπεδο των Πειραιωτών. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός δεν… καίγεται για τον παίκτη του ΠΑΣ και έκανε μια προσφορά μεν, δεν πρόκειται να μπει σε πλειστηριασμούς και επικοινωνιακά παιχνίδια δε.

Αυτό που προκάλεσε για μια ακόμα φορά εντύπωση σε αγώνα του Ολυμπιακού, ήταν η παρουσία αρκετών «κατασκόπων» από ευρωπαϊκές ομάδες, που είχαν καρφωμένα τα μάτια τους στους παίκτες των πρωταθλητών. Εκπρόσωποι των Φούλαμ, Σαμπντόρια, Κιέβο και Κλαμπ Μπριζ έδωσαν το «παρών» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», οι πιθανότεροι στόχοι που έχουν εντοπίσει είναι οι Γιάννης Φετφατζίδης και Βασίλης Τοροσίδης.

Για τον νεαρό χαφ είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν προτάσεις, κυρίως για δανεισμό αφού δύσκολα θα πουληθεί ο παίκτης από τον Ολυμπιακό, ενώ όσο ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα, τόσο θα «φουντώνουν» τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη μετά από έξι χρόνια. Μάλιστα, η παρουσία του κατασκόπου της Κλαμπ Μπριζ στο Φάληρο έφερε σε πρώτο πλάνο το ενδιαφέρον των Βέλγων για τον «Τόρο».

Είναι γνωστό πως η βελγική ομάδα είχε στο στόχαστρό της τον Γιάννη Σκόνδρα του Ατρόμητου, με τον σκάουτ της Κλαμπ Μπριζ να πηγαίνει χθες (06/01) και στο Περιστέρι για να δει τον παίκτη, όμως, φαίνεται πως αυτός θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ όπως σας είχε αποκαλύψει το Onsports. Έτσι, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική αγορά οι Βέλγοι φαίνεται πως έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς τον Τοροσίδη ο οποίος μάλιστα είναι και πιο προσιτή περίπτωση αφού θα μείνει ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός από την επόμενη ομάδα του.

Προϋπόθεση βέβαια για αυτό, είναι να μην δεχθεί τελικά ο «Τόρο» να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Στο λιμάνι πάντως δεν ανησυχούν, τόσο για την υπόθεση του αρχηγού όσο και για αυτή του Τζεμπούρ που είναι τα δυο θέματα που «καίνει». Όπως λένε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη στο θέμα των ανανεώσεων, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν μπει στην τελική ευθεία με την περίπτωση του Αλγερινού μάλιστα να είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει απόλυτα θετικά, με τις δυο πλευρές να επεκτείνουν για αρκετά χρόνια τη συνεργασία τους…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons