OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δεν θα κρύψω ότι υπάρχει πίεση...

Αρκετή είναι η πίεση που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του ματς, στο ΣΕΦ, με την Μπεσίκτας (4/1, 21:45). 

 Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δήλωσε πως η νίκη κόντρα στους νταμπλούχους Τουρκίας είναι μονόδρομος και πως «κλειδί» για να επιτευχθεί αυτό θα είναι η… αναχαίτιση των τριών Αμερικανών περιφερειακών της.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τους λόγους για την απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι, τον οποίο χαρακτήρισε «παίκτη πρώτης γραμμής», θεωρώντας πως θα βοηθήσει αρκετά τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας.

«Ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο μας στοίχισε τη νίκη στην Βιτόρια. Δεν θα κρύψω ότι τα παιδιά έχουν πίεση. Αυτό το πρωτάθλημα των οκτώ ομάδων, έχει φέρει πίεση και είναι λογικό, ειδικά αν αρχίζεις με ήττα. Ο Πάουελ είναι αμφίβολος ενώ και ο Παπανικολάου έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν έκανε χθες προπόνηση. Το αυριανό ματς πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Τουρκίας, η οποία έχει πολλές αλλαγές από πέρσι και νέο προπονητή. Για εμένα ο Κουντέρ είναι από τους καλύτερους Τούρκους προπονητές, αν όχι ο καλύτερος. Η Μπεσίκτας βασίζεται περισσότερο στους ξένους της και όχι στους Τούρκους που δεν είναι πρώτης γραμμής», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για το σκεπτικό της απόκτησης του Γκιόργκι Σερμαντίνι: «Δεν σκοπεύαμε να αλλάξουμε παίκτη. Δεν αλλάξαμε παίκτη για να είμαστε σωστοί σε αυτά που λέμε. Όπως είχα πει θα αλλάζαμε παίκτη αν υπήρχε τραυματισμός ή πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά προσθέσαμε έναν. Κάναμε ανάλυση με τους συνεργάτες μου και στη συνέχεια είπα στους κ.κ. Αγγελόπουλους και τον κ. Σκινδήλια πως χρειαζόμαστε παίκτη καθώς το TOP 16 έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ξέραμε 1,5 μήνα πριν πως θα έφευγε ο Σερμαντίνι από τη Μακάμπι. Φαίνεται ότι ταιριάζει στην ομάδα και θα μας δώσει αυτό που θέλουμε. Είναι σε καλή ηλικία, ξέρει την Ελλάδα, έχει παίξει εδώ και σε Καντού και Ολίμπια έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την μεταγραφή. Έφερε παίκτη πρώτης γραμμής στην ομάδα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα παίξει αύριο ο Σερμαντίνι, περιμένουμε τον Πάουελ. Πρέπει να μπει σταδιακά, όπως έγινε με τον Πάουελ. Πρέπει να περάσει πρώτα ένα διάστημα να μάθει ποιοι είμαστε. Θα ήθελα να μπει σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος. Θα ήθελα να αρχίσει από τον αγώνα με την Ελευσίνα».

Για την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ: «Κάνοντας μια ανάλυση μετά την Κάχα, έχω την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός πιέστηκε πολύ για να κάνει το ρεκόρ στη Ευρώπη. Φάνηκαν κάποια σημεία χαλάρωσης που είναι ανθρώπινα. Μετά την Αρμάνι είχαμε την Καβάλα, όπου άνοιξε νωρίς το ματς. Στη συνέχεια πιέσαμε πολύ τους παίκτες μέσα στις γιορτές, μετά από ένα επίπονο δίμηνο, ήταν αναμενόμενο να υπάρξει χαλάρωση. Προσπαθήσαμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να πάμε στην Βιτόρια, αλλά δεν ήταν εύκολο. Όλα αυτά συνέβαλαν ώστε να μην παίξουμε καλά και να χάσουμε. Οι 2-3 προπονήσεις μετά την Κάχα ήταν οι καλύτερες της φετινής χρονιάς. Η ήττα δίνει τη δυνατότητα να έρθουν όλοι στα “ίσα” τους. Αν κερδίζεις 16-17 παιχνίδια συνεχόμενα μπαίνει στο υποσυνείδητο σου και χωρίς να θες πως θα κερδίσεις ό,τι και να γίνει».

Για το που πιστεύει πως θα κριθεί το ματς με την Μπεσίκτας: «Ο Τζέρελς κρίνει τον ρυθμό. Το μαρκάρισμα των τριών Αμερικάνων περιφερειακών (σ.σ. Γιούινγκ, Κρίστοφερ και Τζέρελς) είναι κλειδί και στη συνέχεια στους ψηλούς. Έχει τον Μάρκοτα και τον Βίντμαρ. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο το οποίο δεν πρέπει να υποτιμήσουμε και νομίζω θα παίξουμε καλά και θα κερδίσουμε». 



Δεν είναι αδύνατο να νικήσουμε τον ΟΣΦΠ...

 Κάθε άλλο παρά αδύνατο είναι η νίκη της Μπεσίκτας κόντρα στον Ολυμπιακό (4/1, 21:45), σύμφωνα με τον Χαλούκ Γιλντιρίμ.

 Ο μάνατζερ των νταμπλούχων Τουρκίας τόνισε πως η ομάδα του έχει ελπίδες για να πάρει το ροζ φύλλο μέσα στο ΣΕΦ, το οποίο είναι αναγκαίο -όπως το χαρακτήρισε- λόγω της εντός έδρας ήττας από τη Χίμκι, στην πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

«Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι και μάλιστα στην έδρα μας (σ.σ. από τη Χίμκι), γι’ αυτό θέλουμε μία έξτρα νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο παρκέ, καθώς δεν υπάρχει λόγος να αγχωθούμε», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ της Μπεσίκτας, Χαλούκ Γιλντιρίμ και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να παλεύουμε σε κάθε ματς. Έχουμε ακόμα 13 μπροστά μας και ένα από αυτά είναι με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι αδύνατο να τον νικήσουμε».

Τέλος, ο Γιλντιρίμ αναφέρθηκε στους τραυματίες: «Χθες, ο Βίντμαρ είχε χτυπήσει στο πόδι του, ωστόσο έχει πιθανότητες να παίξει στο ματς. Ο Ατσίκ θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις σε 15 μέρες».

 http://www.sport-fm.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons