OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

«Αδιαμφισβήτητος πρωτοπόρος»...

Στην ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt φιλοξενήθηκε για μια ακόμα φορά η άποψη του Πάουλο Μασάντο. Να υπενθυμιστεί σε αυτό το σημείο πως οι Πορτογάλοι συνάδελφοι δημοσιεύουν εκείνες από τους συμπατριώτες τους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου, ο Πορτογάλος μέσος του Θρύλου έγραψε για μια ακόμα φορά στην ιστοσελίδα, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι αδιαμφισβήτητος πρωτοπορος και ότι ο ίδιος θα δώσει τα πάντα ώστε να έρθουν κι άλλοι τίτλοι στο Λιμάνι. Συμβούλεψε τους πάντες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να μην το βάλουν ποτέ κάτω και ευχήθηκε πως το 2013 ίσως να είναι μια τυχερή χρονιά.

Αναλυτικά αυτά που έγραψε ο Πάουλο Μασάντο

«Γεις σας φίλοι και αναγνώστες του MaisFutebol.

Σας γράφω από την Ελλάδα και αφού έχω επιστρέψει μετά τα Χριστούγεννα που πέρασα με την οικογένειά μου, εδώ που νιώθω σαν στο σπίτι μου. Στη γειτονιά της Σιέγης στο Πόρτο.

Πάντα αποτελεί τόπο εορτής και μέρος όπου συναντώνται οι πάντες. Αυτοί που έπρεπε να εργαστούν στο εξωτερικό και εκείνοι που έμειναν εδώ.

Το να βρίσκομαι με τα αδέρφια, τους γονείς, τα ξαδέρφια, τους θείους και τους φίλους μου είναι μοναδικό συναίσθημα. Είναι επίσης το κλείσιμο ενός κύκλου και η αρχή ενός άλλου.

Ομολογώ πως το 2012 ήταν για μένα μια χρονιά που σήμαινε πολλά. Πέρα από το γεγονός που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα, δέχτηκα την πρόταση του Ολυμπιακού, που μεταφραζόταν σε ολοκληρωτική αλλαγή της ζωής μου μετά από μερικά χρόνια στη Γαλλία.

Εκπροσωπώ τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι και όλα βαίνουν καλώς. Συνεργάζομαι με έναν πολύ φιλόδοξο προπονητή, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που με εμπιστεύεται να βοηθώ την ομάδα και τα αποτελέσματα είναι έως τώρα αυτά που ψάχνουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, καθώς σε 15 αγώνες έχει 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Είμαστε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και συνεχίζουμε στην Ευρώπη, όπου θα παίξουμε με τη Λεβάντε στους «32» του Europa League.

Πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου στο Champions League, σκόραρα κι ένα τέρμα κιόλας και κάνοντας καλά παιχνίδια, μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να συγκεντρώσει 9 πόντους στη διοργάνωση. Όπως λένε, "πέσαμε με ψηλά το κεφάλι", με τους οπαδούς να είναι στο πλευρό μας όπως πάντα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ζωντανό και έχει παλμό. Σε αυτή την κρίση, πολλοί την ξεχνούν μέσα στα παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα είναι εκπληκτική.

Γνωρίζω την κοινωνική υποχρέωση που έχουμε αυτή τη στιγμή, γιατί πολλοί άνθρωποι βλέπουν το ποδόσφαιρο ως το μόνο πράγμα με το οποίο μπορούν να ξεχαστούν έστω και για 90 λεπτά. Οι δύσκολοι καιροί περνούν.

Για όλα αυτά, βλέπω το 2013 με μεγαλύτερη αισιοδοξία, έχοντας κίνητρο να συνεχίσω στην ίδια πορεία. Τα ενθαρρυντικά λόγια που άκουσα στην Πορτογαλία πρόσφατα, με έκαναν να επιστρέψω στη δουλειά με διπλάσια δύναμη και επιθυμία να κάνω το όνομα της περιοχής μου να ακουστεί πιο δυνατά. Ονειρεύομαι τίτλους, Κύπελλα και πρωταθλήματα. Και υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα να τα πραγματοποιήσω.

Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα μήνυμα δύναμης σε αυτούς που τώρα είναι άνεργοι. Έχω φίλους και οικογένειες σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και η συμβουλή μου είναι απλή: Να συνεχίσουν την προσπάθεια και να επιμείνουν ώστε να βρουν δουλειά και ποτέ, ποτέ να μην τα παρατήσουν.

Η αληθινή δύναμη δεν χάνεται ποτέ, γιατί υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Η δύναμη θα σε βοηθήσει να σηκωθείς. Και ίσως το 2013 να είναι χρονιά... τύχης!

Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και θα τα πούμε σύντομα.

Πάουλο Μασάντο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons