OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Το πρόγραμμα της Παρασκευής... Διαρκείας και το Σάββατο!..

Την προτελευταία τους προπόνηση, πριν από το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια, πρώτο για το νέο έτος, έκαναν σήμερα Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και τις επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας, μέσω της διαδικασίας των στημένων φάσεων. Έπαιξαν δίτερμα, με τους ποδοσφαιριστές να εναλλάσσονται στις δύο ομάδες.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στην πλάτη και έκανε θεραπεία. Θα δοκιμάσει αύριο να γυμναστεί και αναλόγως με την κατάσταση της υγείας του κατά την τελευταία προπόνηση, θα κριθεί και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Το ίδιο συνέβη και με τον Τζαμέλ Αμπντούν (θεραπεία και ατομικό), όπως και με τον Δημήτρη Σιόβα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε ισοκινητικές ασκήσεις, μένοντας εκτός ομαδικού προγράμματος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν αύριο στις 10:30 την τελευταία τους προπόνηση, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγο αυξημένης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, MONO για αυτό το Σάββατο 05/01 θα συνεχιστεί η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας με ώρες 10:00 – 15:00, στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. (Είσοδος VIP).

Από Δευτέρα 7/1 θα συνεχιστεί η διάθεση καθημερινά 10:00 – 17:00

Τηλ. πληροφοριών:  210 48 00 901 

Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δ/νση Διαχείρισης Εισιτηρίων








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons