OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Όταν ο Πίνο εξέθεσε τον Μασάντο...

Καλός ή όχι ο Μασάντο (για κάποιους ο Πορτογάλος έκανε καλό παιχνίδι με την Βέροια, προσωπικά δε το ασπάζομαι) δεν είναι το ζητούμενο μετά το πρώτο ματς του 2013. Η παρουσία του Πίνο έσβησε (;) σχεδόν τα πάντα. Εστω και για λίγο. Ενα νέο πρόσωπο όχι μόνο φρέσκαρε όλη την ομάδα, αλλά ζέστανε και το κοινό. Με μιας ομόρφυνε όλο τον Ολυμπιακό... Και με έναν σμπάρο χτύπησε δύο τρυγόνια γιατί αυτός ουσιαστικά χαρίζει και τη νίκη στην ομάδα του με τις δύο ασίστ.

Και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Αμεση. Είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Το πως δηλαδή φάνηκε ο Πίνο σε 45 λεπτά και τι έχει δείξει ο Μασάντο σε έξι μήνες... Και μπορεί ο Πορτογάλος να αποκτήθηκε ως αντί-Ιμπαγάσα (δεν είναι τέτοιος, το έχουν καταλάβει άπαντες πλέον) αλλά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τον βάζει στην γραμμή. Δύο ασίστ λοιπόν από τον Κολομβιανό (και με το δεξί και με το αριστερό!) όσες έχει βγάλει ο Μασάντο σε 15 ματς!

Και μάλλον δεν είναι μόνο ο Πίνο που εξέθεσε τον Μασάντο. Τον αφήνει έκθετο τόσο καιρό και ο Ζαρντίμ. Προφανώς ο Μασάντο δεν είναι εξτρέμ (γι' αυτό γκρίνιαζε στην Τουλούζ) και το έδειξε και για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο όταν και έπαιξε στον άξονα. Τι είναι στα χαφ;     Σίγουρα όχι αντί-Ιμπαγάσα...

Αρα ο Ζαρντίμ πρέπει ν' ασχοληθεί λίγο περισσότερο με την ομάδα του και το υλικό του. Να παίρνει το μάξιμουμ από τον καθένα... Εκτός αν το μάξιμουμ του Μασάντο είναι αυτό. Τότε το πρόβλημα το ποιος αποφάσισε ν' αποκτηθεί για το αντίτιμο που δόθηκε στην Τουλούζ και τον ίδιο... Για όσους το ξεχνούν έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons