OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Είναι... τρελοί οι ΓΑΥΡΟΙ...

Συνέντευξη στην «Αθλητική Κυριακή» παραχώρησε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος χαρακτήρισε «τρελούς» τους οπαδούς του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που απολαμβάνει τα πάντα όσα έχουν σχέση με την ομάδα. Θέλει κι αυτός να βάλει το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος, ενώ αισθάνεται περηφάνια που φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην «Αθλητική Κυριακή»

-Χοσέ με τον πατέρα σου ακολούθησες διαφορετική διαδρομή…


«Δεν ξέρω αν ήταν το πεπρωμένο μου. Δεν ξέρω πως βρέθηκε ο πατέρας μου στη Γερμανία. Η ζωή πάντως το έφερε, να έλθω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Η Ελλάδα είναι κάτι ξεχωριστό. Ήλθα το 2010 και για έναν επιπλέον λόγο.  Ήθελα να δω που είναι οι ρίζες μου. Είναι ένα θέμα, το οποίο με συγκινεί».

-Με τον Ολυμπιακό έγινες γνωστός. Κατακτάς τίτλους, δόξα, χρήμα. Το απολαμβάνεις;

«Θα ήταν ψέμα αν έλεγα πως δεν τα απολαμβάνω όλα. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε υψηλό επίπεδο ειδικά στα παιχνίδια του Champions League. Όταν δε, κερδίζουμε τους μεγάλους, είναι απολαυστικό».

-Τι γνώμη έχεις για το φετινό πρωτάθλημα και τον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Βλέπω κάθε αγώνα χωριστά. Άλλωστε, όλοι στην ομάδα παίζουμε για τη νίκη, γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Θέλουμε πολύ να βάλουμε το 4ο αστέρι στη φανέλα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί. Είναι "τρελοί" θα έλεγα. Δεν συγκρίνονται με κανέναν. Είναι φοβεροί και βοηθούν πολύ την ομάδα».

-Γιατί φόρεσες το εθνόσημο;

«Αυτό που με συγκίνησε και ήθελα να παίξω για την Ελλάδα, ήταν η καταγωγή του πατέρα μου».

-Για Καραγκούνη και Κατσουράνη…

«Είναι σπουδαίο να παίζω με σούπερ παίκτες όπως οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, όπως έγινε στο EURO 12. Είναι πραγματικό εκπληκτικό να είμαι συμπαίκτης τους και τους εύχομαι τα καλύτερα».

-Πριν δυο μήνες πέτυχες και το πρώτο του γκολ με την Εθνική σκοράροντας μάλιστα με το δεξί…

«Ναι μπορώ να σουτάρω και με το δεξί πόδι. Πρέπει να... τονίσω πως το καλό μου είναι το αριστερό, αλλά το δεξί δεν το έχω μόνο να ανεβαίνω στο τραμ»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons