OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1 (Fuster 32')

Με το γκολ του Φουστέρ στο 32' ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Περιστέρι, φτάνοντας τις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος. Πρώτη ήττα για τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν είχε ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ. Αρκετά σκληρό το παιχνίδι, πέντε κάρτες έδειξε ο Παππάς. Έχασε με τραυματισμό τον Παπάζογλου ο Ολυμπιακός.

32' Γκολ για τον Ολυμπιακό με σουτ από τον Φουστέρ Ο Ισπανός άσος ήταν στην κατάλληλη θέση για να πάρει το... ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Μήτρογλου στο δοκάρι και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ... 

H ενδεκάδα του Θρύλου: Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Φουστέρ, Μήτρογλου...

 Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Επστάιν, Δημούτσος, Κούτσι, Σουμπίνιο...

Σήμερα, Σάββατο 29/09 στις 19:30, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Πίτου Γκαρσία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Προϊστορία αγώνων Ατρόμητος - Ολυμπιακός...

Σε συνολικά 11 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Ατρόμητο στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έχει 9 νίκες και 2 ήττες.









































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons