OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Χιλιόμετρα κάνω, κι αρρωσταίνω...»...

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για το δεύτερο φετινό τους ταξίδι στα Γιάννενα. Μετά την εκδρομή στην Βέροια και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, κάνοντας τους φιλάθλους της αντίπαλη ομάδας να μείνουν με το στόμα… ανοιχτό, ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο και στην πρωτεύουσα της Ηπείρου!

Συγκεκριμένα, περίπου 800 ΓΑΥΡΟΙ απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας θα μετατρέψουν τις «Ζωσιμάδες» σε… Καραϊσκάκη, όπως μόνο αυτοί ξέρουν! Αρκετά πούλμαν από την Αθήνα, αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας θα μεταβούν στην πόλη των Ιωαννίνων και θα την βάψουν στα «ερυθρόλευκα».

Οι ΓΑΥΡΟΙ με την φωνή και το πάθος τους για την μεγάλη τους αγάπη, θα βοηθήσουν τους νταμπλούχους Ελλάδας να φτάσουν στην τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια.
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα δώσουν πάλι… μαθήματα εξέδρας, με τα συνθήματά τους και την άψογη συμπεριφορά τους. Και μετά το αυριανό «διπλό» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ετοιμαστούν για το παιχνίδι της Τρίτης στο ΝΑΟ κόντρα στην Σάλκε, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Και είναι πανέτοιμοι ακόμα μια χρονιά, να… χαζέψουν την Ευρώπη με τα κορεό που δημιουργούν, κάνοντας τους οπαδούς των άλλων ομάδων να υποκλιθούν στο μεγαλείο τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons