OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαίνει στο τρίτο στάδιο...

Στην πιο καθοριστική της καμπή μπαίνει από την Τρίτη η προεετοιμασία του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακού εν όψει της επικείμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστιών του υποχρεώσεων.

Οι Πειραιώτες μετά το τουρνουά της Νυρεμβέργης το οποίο και κατέκτησαν, ξεκινούν από την Τρίτη την τελική φάση της προετοιμασίας τους, όπου και αναμένετια να δουλέψουν αρκετά σε τομείς που αφορούν την τακιτκή,αλλά και τη αφομοίωση κάποιων νέων συστημάτων που θέλει να «περάσει» στους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι στο τουρνουά της Νυρεμβέργης φανέρωσαν στο τερέν πολλές  από τις αρετές, που θα τους χαρακτηρίσουν και φέτος στο παιχνίδι τους, όπως η έφεση στο γρήγορο και θεαματικό παιχνίδι, τη πληθώρα αξιόπιστων επιθετικών επιλογών, αλλά και σε αρκετές στιγμές η καλή αμυντική λειτουργία, αναμένεται να δουλέψουν στην τελειοποίηση των προτερημάτων τους, αλλά και την βελτίωση των αδυναμιών που παρουσίασαν. Ειδικά στο τρίτο τους παχίδι στο τουρνουλα την Κυριακή απέναντι στην Μακάμπι έλειψε το καθαρό μυαλό, αλλά και η συγκέντρωση, ειδικά στο αμυντικό ριμπάουντ. Τομείς που οδήγησαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης στην μοναδική τους ήττα στα οκτώ συνολικά φιλικά που έχουν δώσει μέχρι στιγμής σε ...Καρπενήσι, Σαρδηνία και Νυρεμβέργη.

Για ένα τριήμερο (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη) έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις στο ΣΕΦ, ενώ τη Παρασκευή θα αναχωρήσου με προορισμό την Μόισχα, ώστε να λάβουν μέρος στο «Γκομέλσκι Καπ». Ένα τουρνουλα, το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε, εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνσιτκών υποχρεώσεων του Θρύλου.


http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons