OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Άνετα ξανά, με Σλούκα πρωταγωνιστή...

Ο Ολυμπιακός πέτυχε νέα εύκολη φιλική νίκη (90-67) επί του Απόλλωνα Πατρών στο Καρπενήσι. Παρά τις απουσίες των Σπανούλη (βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για κάποιες συνεντεύξεις στην Ευρωλίγκα) και Λο (για να ξεκουραστεί), οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στον αγώνα.

Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδος κι Ευρώπης ήταν ο Κώστας Σλούκας, που είχε 13 πόντους, ενώ από 10 είχαν Άντιτς, Γκετσεβίτσιους και Κατσίβελης. Οι Αμερικανοί Γκραντ και Γκόρντον με 16 και 11 πόντους αντίστοιχα ξεχώρισαν από τους Αχαιούς.

«Τελείωσε η προετοιμασία μας στο Καρπενήσι με δύο φιλικά», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε: «Κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά έχουμε την ίδια φιλοσοφία με πέρσι. Σίγουρα θα μπουν νέα πράγματα στο παιχνίδι από τον κόουτς, αλλά το καλό είναι πως δεν αρχίζουμε από την αρχή. Είμαστε δεμένοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μιας και παρέμειναν τα περισσότερα παιδιά από πέρσι. Για εμάς έχει σημασία να φανούμε έτοιμοι και να είμαστε σε τοπ επίπεδο όταν αρχίσουν οι επίσημοι. Εύχομαι στον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του, πρόκειται για ομάδα με πολύ κόσμο και αξίζει να βρίσκεται στην Α1».

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 49-27, 65-55, 90-67.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 5, Άντιτς 10 (1), Περπέρογλου 7, Ντόρσεϊ 7, Σλούκας 13 (1), Μαυροειδής 8, Γκετσεβίτσιους 10 (2), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 3 (1) , Γεωργάκης 1, Κατσίβελης 10 (1).

Απόλλων Πατρών (Βετούλας): Καπερώνης , Λυμπέρης, Θανόπουλος, Λιανός 11 (1), Δανιήλ 6 (2), Πέτροβιτς 12 (2), Αργυρόπουλος 6, Γκόρντον 11 (2), Μολφέτας, Γουόκερ 2, Γκαρντ 16 (1), Τέρνερ 3.

Η αποστολή επιστρέφει το απόγευμα στη βάση της. Οι παίκτες θα έχουν ρεπό το Σάββατο και την Κυριακή θα επιστρέψουν στις επάλξεις στις 19:00 στο ΣΕΦ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons