OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Σάλκε 1-2



Τέλος στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός φεύγει με ήττα από το γήπεδο, ενώ υπάρχουν και κάποιες αποδοκιμασίες, έστω και χλιαρές.

 60' Πέναλτι για τη Σάλκε...Δοκάρι ο Χούντελααρ...

59' ΓΚΟΛ Η ΣΑΛΚΕ, 1-2...Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι Γερμανοί από ασίστ του Χόλτμπι και υποδειγματικό τελείωμα του Χούντελααρ ανακτούν άμεσα το προβάδισμα.

58' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-1...Ο Τζεμπούρ φεύγει από κανονική θέση, χάνει την ισορροπία του, αλλά ο επερχόμενος Αμπντούν από πλάγια θέση στην περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΚΕ, 0-1...Ο Χέβεντες έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού και με κεφαλιά νίκησε τον Μέγιερι....


H ενδεκάδα του Θρύλου: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Φουστέρ, Αμπντούν, Μασάδο, Τζιμπούρ.

Σήμερα, 18/09 (21:45), η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Σάλκε, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι αποστολές των δύο ομάδων είναι οι παρακάτω:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουκς, Τζόουνς, Νοιστέντερ, Αφελάι, Χόλτμπι, Ντράξλερ, Χούντελαρ, Φέρμαν, Κολάσινατς, Μπαρνέτα, Χέγκερ, Φαρφάν, Ουτσίντα, Πούκι.

Τον αγώνα Ολυμπιακός - Σάλκε θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσετε ζωντανά από την υπηρεσία Olympiacos Web Radio της επίσημης ιστοσελίδας μας, πατώντας ΕΔΩ.

Να σας ενημερώσουμε ότι κατά την διάρκεια της μετάδοσης, για να μπορείτε και εσείς να έχετε ενεργή συμμετοχή, θα σας δίνετε η δυνατότητα να στείλετε τα μηνύματά σας μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook (https://www.facebook.com/OLYMPIACOS.F.C.Official).


 http://www.olympiacos.org/

 Η προετοιμασία για το αποψινό παιχνίδι με τη Σάλκε για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σήμερα μάζεψε τους παίκτες των ερυθρολεύκων τους μίλησε για την αντίπαλό τους επισημαίνοντάς τους τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν από το πρώτο λεπτό για να μπορέσουν να φύγουν νικητές μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος πρόβαλε στους παίκτες του βίντεο με παγωμένες εικόνες, στο οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα αυτό που θέλει από εκείνους σήμερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ζαρντίμ συνεχώς επισημαίνει στους παίκτες του τη σημασία να μην δεχθούν γκολ και να μαρκάρουν σωστά στο χώρο μην δίνοντας την ευκαιρία στους γερμανούς να δημιουργούν ρήγματα στην άμυνά τους.

Επίσης ο Πορτογάλος ζητά προσοχή στις θέσεις που θα παίρνουν στις στημένες φάσεις με στις οποίες η Σάλκε είναι αρκετά επικίνδυνη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons