OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Θλάση «Τόρο» και Αμπντούν...

Μπορεί το 4-1 να ήταν μία καλή και άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πανθρακικό, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν δύο ποδοσφαιριστές για τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης όσο και ο Τζαμέλ Αμπντούν έχουν υποστεί θλάση στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Και αυτά τα προβλήματα εν όψει δύο δυνατών αγώνων για τους Πειραιώτες, αφού ακολουθεί το ματς με τον Ατρόμητο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Superleague, όπως και το επίσης εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρσεναλ για το Champions League.

Τα δεδομένα όμως για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές δεν είναι ίδια. Ο «Τόρο» από τη μία πρόκειται να χάσει σίγουρα και τους δύο αγώνες με Ατρόμητο και Αρσεναλ, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός πλάνων σίγουρα 15 ημέρες, ενώ υπάρχουν και οι φόβοι για τέσσερις εβδομάδες!

Από την άλλη ο Αλγερινός μέσος του Θρύλου, Τζαμέλ Αμπντούν, έχει υποστεί σε θλάση σε ελαφριά μορφή όμως αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ για το ματς με την Άρσεναλ θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει να παίξει...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons