OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πανέτοιμοι για τον Ατρόμητο...

Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει στη διάθεσή του τον Ραφίκ Τζιμπούρ, τον οποίο και συμπεριέλαβε στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το αυριανό ματς. Ο Αλγερινός έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βασίλης Τοροσίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι έκαναν σήμερα θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής και δουλεύοντας πολύ στις στημένες φάσεις και στην τακτική τους, μέσω διτέρματος. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα πάρει μαζί του στο Περιστέρι.

Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στο Ρέντη στις 10:30 και οι τραυματίες θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons