OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γενάρη για τον Χουάν Πάμπλο Πίνο...

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γενάρη για τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, έναν ποδοσφαιριστή που τον τελευταίο καιρό... αναστατώνει τις νύχτες της Καρταχένα στην Κολομβία. Διαβάστε για τις περιπέτειές του, αλλά και για τη σύλληψή του εξαιτίας ενός τατουάζ!

"Ο ποδοσφαιριστής Χουάν Πάμπλο Πίνο πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα σκάνδαλο στην Καρταχένα".

Με αυτόν τον τίτλο τα Μέσα στην Κολοβία περιγράφουν το περιστατικό που συνέβη στις αρχές του Σεπτέμβρη όταν ο Πίνο με την παρέα του επιτέθηκαν σε αστυνομικούς βγαίνοντας από μπαρ της περιοχής...
 
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να υποβληθούν σε αλκοτέστ. Αυτοί όχι μόνο το αρνήθηκαν αλλά απώθησαν και τα όργανα της τάξης. Ο Πίνο δε, σταμάτησε ένα ταξί που περνούσε από την περιοχή εκείνη τη στιγμή και έφυγε!

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Μητροπολιτικής Ασυτνομίας, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που σταμάτησαν για έλεγχο, αλλά βοήθησε την παρέα στην επίθεση κατά των αστυνομικών.

Στο δημοσίευμα του RCN Radio για το περιστατικό, αναφέρεται ότι ο Πίνο πέρσι πρωταγωνίστησε σε νυχτερινό σκάνδαλο, όταν εθεάθη σε κατάσταση μέθη συνοδευόμενος από πολλές γυναίκες.

 Συνελήφθη για το τατού με τον Ιησού!

Ο Πίνο έχει απασχολήσει και για άλλο λόγο τις Αρχές, χωρίς όμως να έχει κάνει κάτι το μεμπτό. Απλά "πλήρωσε" την άγνοια του και το λάθος τατού σε λάθος μέρος.

Τον Οκτώβρη του 2011 βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας φορώντας ένα μπλουζάκι που αποκάλυπτε τα θρησκευτικά του τατού, με ένα από αυτά να έχει το πρόσωπο του Ιησού.

Πελάτες του καταστήματος διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το τατού και η Αστυνομία τον συνέλλαβε μαζί με την έγκυο γυναίκα του. Ο Πίνο ζήτησε συγνώμη τονίζοντας ότι σέβεται την Σαουδική Αραβία και ότι θα έπρεπε αυτός και η γυναίκα του να γνώριζαν ότι δεν έπρεπε να κυκλοφορούν έτσι.

Λίγο αργότερα, και μετά τις επαφές της ομάδας του Αλ Νασρ με τις Αρχές, αφέθηκε ελεύθερος. Ακολούθησε η ανακοίνωση του συλλόγου του με την οποία εξέφρασε τη βαθιά της λύπη για το συμβάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons