OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Επίδειξη δύναμης από Ολυμπιακό στην πρεμιέρα...

Εύκολο απόγευμα είχε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν την Κρόσλιγκεν με 15-5, μπαίνοντας με το δεξί στις υποχρεώσεις τουw για τον Β’ όμιλο της διοργάνωσης.

Πολύ καλή άμυνα από τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, οι οποίοι χάρις στο προβάδισμα που είχαν στον ημίχρονο «κλείδωσαν» από νωρίς την πρώτη τους νίκη.

Κορυφαίοι Μάλιρακ και Μουρίκης που πέτυχαν από τρία γκόλ.

Επόμενο ματς για τους «ερυθρόλευκους» στις 6 Οκτωβρίου κόντρα στην Μονπελιέ, στη Γαλλία.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των γκολ με τον Φουντούλη στην κόντρα. Η απάντηση ωστόσο δεν άργησε να έρθει για τους Ελβετούς με τον Πλέγερ να ισοφαρίζει σε 1-1 στον παίκτη παραπάνω. Προβάδισμα ενός τέρματος και πάλι έδωσε ο Κώστας Μουρίκη ο οποίος κέρδισε την αποβολή και έκανε το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει από τον περιφέρεια ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος στην εκπνοή του οκταλέπτου διαμόρφωσε το 3-1.

Εξίσου καλά ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος για τους «ερυθρόλευκους» με τον Γιώργο Ντόσκα να κάνει το 4-1 και να προσθέτει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ. Οι Πειραιώτες συνέχισαν την πολύ καλή δουλειά τους στην άμυνα ενώ εξίσου καλά συνέχισαν τον έργο τους και στην επίθεση, με τον Μουρική να πετυχαίνει κι άλλο γκολ στον παίκτη παραπάνω για το 5-1. Τα τέρματα του διπλασίασε με λόμπα λίγο αργότερα και ο Καπότσης δίνοντας σαφές προβάδισμα στον Ολυμπιακό που είχε εξασφαλίσει πλεονέκτημα 5 τερμάτων (6-1). Η Κρόσλιγκεν έπειτα από πολύ ώρα μείωσε με τον Βάχο σε 6-2, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν άμεσα με τους Μάζη και Δερβίση (8-2).

Με τον Ντόσκα να διπλασιάζει τα γκολ του και τον Μάλιαρακ να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο +8 στο τρίτο οκταλεπτο (10-2). Μείωσαν με τον Βάχο στον παραπάνω οι φιλοξενούμενοι (10-3), τη χαρά τους όμως μετρίασαν οι Μουρίκης και Μάλαρακ οι οποίοι έκαναν το 12-3.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη νίκη, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατέβασαν ρυθμό τους στο τελευταίο οκτάλεπτο επιτρέποντας στην Κρόσλιγκεν με τους Πέτροβιτς και Ράσλε να πλησιάσουν στο 12-5. Εκεί κάπου… ξύπνησαν οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι με τους Φουντούλη, Κολόμβο και Μάλιαρακ διαμόρφωσαν το τελικό 15-5.

Ολυμπιακός-Κρόσλιγκεν

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-1, 4-1, 3-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης 1, Καπότσης 2, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 2, Μουρίκης 3, Κολόμβο1, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Δερβίσης 1.

Κρόσλιγκεν: Πλέγερ 1, Βάχο 2, Πέτροβιτς 1, Ράσλε 1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons