OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Θύρα 7» παντού και πάντα...

Την διαρκή και έμπρακτη στήριξή της στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αποδεικνύει για ακόμη μια φορά η «Θύρα 7». Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού παρέδωσαν στη διοίκηση του Ερασιτέχνη το ποσό των 35.000 ευρώ ως οικονομική ανάσα για όλα τα τμήματα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, τα οποία θα έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και φέτος.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη με σχετική της ανακοίνωση ευχαρίστησε θερμά τη «Θύρα 7» για την νέα της ενίσχυση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τους συνδέσμους της Θύρας 7 οι οποίοι παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, στον Ερασιτέχνη το ποσό των 35.000 ευρώ δίνοντας συνέχεια στη μοναδική στήριξη που παρέχουν σε όλες τις ομάδες μας εντός αλλά προφανώς και εκτός των αγωνιστικών χώρων».

Η οικονομική ενίσχυση των συνδέσμων της Θύρας 7 προς τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από το οικονομικό υστέρημα των φιλάθλων μας σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία για κάθε Ελληνική οικογένεια.

Να είναι σίγουροι ότι αποτελούν έναν μεγάλο αρωγό στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την οικονομική εξυγίανση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και για τη δημιουργία ενός υγιούς, αθλητικά, περιβάλλοντος για τους αθλητές μας, τις ακαδημίες μας και τους προπονητές μας.

Ευχαριστούμε!

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π».
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons