OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης...

Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες διεξάγονται χωρίς τη συμμετοχή των διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Όσοι παραμένουν στο Ρέντη, γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί της Τετάρτης.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος είχε έτσι την ευκαιρία να δουλέψει στις ασκήσεις που έκαναν οι συνεργάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μαζί με τους νέους συμπαίκτες του. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τεχνικής μαζί, ενώ ο ρυθμός ήταν έντονος, με αποτέλεσμα να δουλεύουν περισσότερο και στη φυσική τους κατάσταση.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Γιάννης Ζαραδούκας έκαναν αποθεραπεία, λόγω μικρών προβλημάτων (από ελαφριά χτυπήματα), αφού κρίθηκε σκόπιμο να μην πιεστούν. Ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δίνουν «μάχη» με τον χρόνο για να επιστρέψουν, σε διαφορετικό επίπεδο, βέβαια.
Το απόγευμα οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 18:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons