OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τα πάντα είναι θέμα δουλειάς...

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Λεβαδειακό με 4-0 συνδυάζοντας το θέαμα με το αποτέλεσμα. Την ίδια άποψη ενστερνίστηκε και ο προπονητής του Θρύλου, Λεονάρντο Ζαρντίμ, με την λήξη του αγώνα στον Ναό.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε «Σήμερα αποδείξαμε ότι η  ομάδα  όσο παίρνει ο καιρός βελτιώνετε και  ότι όλα είναι θέμα της πολύ καλής  δουλειάς. Στην αρχή την δύσκολο για τι μας δυσκόλεψε ο Λεβαδειακός, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εξ αιτίας και του σκορ όλα ήταν πιο εύκολα, βρήκαμε καλύτερο ρυθμό και βρήκαμε τα κενά του αντιπάλου μας».

Για την έδρα του Ολυμπιακού και τον κόσμο της ομάδας ο Ζαρντίμ δήλωσε «Μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις του Ολυμπιακού είναι η έδρα του. Αλλά και εκτός έδρας χρειαζόμαστε τον κόσμο μας γιατί μας βοηθάει πολύ».

http://www.gavros.gr

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί στη συνέχεια της χρονιάς, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στα περιθώρια βελτίωσης που έχει ακόμα η ομάδα του, ενώ μίλησε για τη χρησιμοποίηση τόσο του Νταβίντ Φουστέρ, όσο και του Πάουλο Μασάντο.

«Πιστεύω πως υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές και νέο προπονητή και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Το σημερινό ματς χωρίζεται σε δύο μέρη. Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν δυνατός και σκοράραμε απ΄λο δύο στημένες φάσεις. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτερη και βρήκαμε κενούς χώρους πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ.

Για Φουστέρ: «Δε μου αρέσει να γίνονται συγκρίσεις. Δε μιλάμε για παίκτες που δε μπορούμε να βοηθήσουν ή που δεν είναι στο σύνολο. Ο Φουστέρ έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και όταν είναι έτοιμος θα μας βοηθήσει πιο πολύ».

Για Μασάντο: «Ο Μιραλάς δεν είναι πλέον στην ομάδα και κάποιος πρέπει να τον αντικαταστήσει. Ο Μασάδο παίζει πανού στο κέντρο και θα παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα. Ο σύλλογος ξέρει ποιες ανάγκες έχει η ομάδα και θα κινηθεί αναλόγως».

Για τα παράπονα του Λεβαδειακού από τη διαιτησία του παιχνιδιού: «Εξαρτάται από το πώς αναλύει κάποιος το παιχνίδι. Εμείς κάναμε καλύτρο ματς και κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και τέσσερα γκολ. Οπότε είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons