OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εννιά συμβόλαια που λήγουν στον Ολυμπιακό...

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 9 ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, όπως προβλέπουν τα συμβόλαιά τους. Διαβάστε ποιοι είναι και ποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν.

Μπορεί να πέρασαν μόλις λίγες ημέρες από το τέλος της φετινής μεταγραφικής περιόδου, όμως στον Ολυμπιακό ήδη κάνουν σχέδια για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν το επόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε οι συγκεκριμένοι θα μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν από τον Γενάρη και έτσι οι Πειραιώτες θα πρέπει να προλάβουν, προτού χάσουν κάποιον σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Το δεδομένο είναι πως από τους 9 που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι, δεν υπάρχει πρόθεση να διατηρηθούν όλοι στο ρόστερ, αφού κάποιοι είναι σε μεγάλη ηλικία και κάποιοι πιθανότατα να τελειώσουν το ποδόσφαιρο ή να αναζητήσουν τη τύχη τους σε άλλους συλλόγους.

Αυτούς που σίγουρα θέλουν να κρατήσουν στον Πειραιά είναι τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Φουστέρ και Τζιμπούρ. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας "καίγονται" για να κρατήσουν αυτή την τετράδα ποδοσφαιριστών, που είναι άκρως χρήσιμοι και απαραίτητοι στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας (Βασίλη Τοροσίδη), τον διεθνή με την Ελλάδα Χοσέ Χολέμπας, τον παίκτη-κλειδί Νταβίδ Φουστέρ και τον "τρομοκράτη" των αντίπαλων ομάδων, Ραφίκ Τζιμπούρ. Ποια ελληνική ομάδα δεν θα ήθελε αυτούς τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της;

Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν, η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει συζητήσεις και προσανατολίζεται να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που πρέπει στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και άλλες κατηγορίες παικτών, που ακόμα δεν ξέρουμε αν θα μείνουν ή όχι. Ο Ιμπαγάσα για παράδειγμα λογικά θα τερματίσει την καριέρα του το καλοκαίρι, ενώ οι Μοδέστο, Πάντελιτς, μεγαλώνουν... Ο Κάρολ θα φανεί από το τι χρονιά θα κάνει φέτος, ενώ ο Ντιόγκο θα φύγει χωρίς... δάκρυα.

Αναλυτικά οι ελεύθεροι

Κάρολ
Μοδέστο
Χολέμπας
Τοροσίδης
Ιμπαγάσα
Φουστέρ
Πάντελιτς
Τζιμπούρ
Ντιόγκο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons