OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά τη Μόσχα ο Λο...

Μετά το επιβεβλημένο ρεπό, καθώς η κόπωση από τα συνεχόμενα δυνατά φιλικά και τα ταξίδια ήταν εμφανής, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο ΣΕΦ, όπου το πρόγραμμα της Τετάρτης περιείχε διπλή προπόνηση. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, αναλώθηκαν σε τακτική και κάποιες επισημάνσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο δεν απέφυγαν και τις αερόβιες ασκήσεις.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά δίχως απρόοπτα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται εκτός εξαιτίας της θλάσης που υπέστη στο πόδι, πριν την αναχώρηση ακόμα της ομάδας για τα φιλικά της Ιταλίας.

Ο Λο, φυσικά δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει το σκληρό και δυνατό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Αισθάνεται καλύτερα, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης, ωστόσο θα ενσωματωθεί σιγά-σιγά και σε χαλαρούς ρυθμούς, με την επιστροφή της ομάδας από τη Μόσχα για το «Γκομέλσκι Καπ», αρχές του ερχόμενου μήνα δηλαδή…

Οι «ερυθρόλευκοι», από κει και πέρα, θα συνεχίσουν κανονικά και την Πέμπτη την  προετοιμασία τους επί πειραϊκού εδάφους ενώ την Παρασκευή (13:00) θα αναχωρήσουν για τη Μόσχα, καθώς το Σαββατοκύριακο θα πάρουν μέρος στο «Γκομέλσκι Καπ».

Πιο συγκεκριμένα, στις 29/9 θα αντιμετωπίσουν την Λοκομοτίβ Κούμπαν (16:00) και στις 30/9 ανάλογα με τα αποτελέσματα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή τη Ζαλγκίρις Κάουνας (16:00 το πρώτο και 19:00 ο τελικός). Το τουρνουά θα καλυφθεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Nova.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons