OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Άρσεναλ 2-0 (Τελικό)

Με γκολ των Σούκια και Λεάντρο οι Νέοι του Ολυμπιακού πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο Champions League Νέων επικρατώντας με 2-0 της Άρσεναλ. Καλό ποδόσφαιρο από τα "ερυθρόλευκα" πιτσιρίκια είδαν οι 4.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Champions League Νέων επικρατώντας της Άρσεναλ με 2-0 με γκολ των Σούκια και Λεάντρο.
Οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν πως είναι μια δουλεμένη ομάδα προσφέροντας θέαμα στους 4.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και με το "τρίποντο" μπήκαν στο παιχνίδι της πρόκρισης στους "16".

Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο και έκανε την πρώτη του ευκαιρία στο 3ο λεπτό, όταν ο Κουκ μπλόκαρε με δυσκολία το φάουλ του Λυκογιάννη από αριστερά. Η Άρσεναλ απάντησε στο 9', όταν ο Χουτεσιώτης με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε τον Τζέφρεϊ.

Ο Ιωαννίδης στο 16' βρέθηκε σε καλή θέση εντός περιοχής αλλά το γύρισμα του για τον Ρίκσπουν δεν ήταν καλό και η ευκαιρία χάθηκε για τον Ολυμπιακό. Ένα λεπτό αργότερα η Άρσεναλ απείλησε με τον Ναμπρί να δοκιμάζει το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Στο 28' οι Άγγλοι είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουγκάλα την τελευταία στιγμή να βάζει την κόντρα στο σουτ του Εμπεσίλιο μέσα από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα (31') ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Κουκ να μπλοκάρει με σχετική ευκολία.

Λίγο αργότερα (36') ο Λύρας έκανε την σέντρα η άμυνα της Άρσεναλ έδιωξε σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα  άουτ.

Καλός ο ρυθμός και στο δεύτερο

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να τρέξουν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στο 54' ο Γενάρις έκανε το σουτ με τον Χουτεσιώτη να είναι στην σωστή θέση. Στο 63' η Άρσεναλ ζήτησε πέναλτι με σύγκρουση του Εμπεσίλιο με τον Λεάντρο'.

Ο Καραγκούνης που ήταν αρκετά δραστήριος στο 72' έκανε μια καλή προσπάθεια από δεξιά μπήκε στην περιοχή συγκρούστηκε με τον Μοντέιρο, με τον Παπαπέτρου να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 75' μετά από φάουλ του Λυκογιάννη ο Ιωαννίδης έκανε το γύρισμα με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 78' ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και πριν περάσει την γραμμή του τέρματος ο Κουκ έπεσε και την μπλόκαρε.

Οκτώ λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (82') οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας το πρώτο τους γκολ στην διοργάνωση.

Ο Λυκογιάννης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ιωαννίδης πετάχτηκε με προβολή στην πορεία της μπάλας, ο Κουκ απέκρουσε με εκπληκτικό τρόπο και ο Σούκιας που ακολουθούσε τη φάση με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 84' οι Νέοι του Ολυμπιακού έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Πασαλίδης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ότι δεν έγινε από τον Πασαλίδη έγινε στις καθυστερήσεις από τον Λεάντρο. Στο 92' λοιπόν ο Ολυμπιακός κέρδισςε φάουλ (αποβλήθηκε ο Μπέλεριν) και ο Λεάντρο με απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τους νεαρούς Πειραιώτες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών) με βοηθούς τους Κωσταρά (Αιτ/νίας) και Πετρόπουλο (Αρκαδίας).

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιόπης, Δ. Σιόπης (58' Βουτσιώτης), Γκίνο (58' Σούκιας), Ιωαννίδης, Ρίκσπουν (64' Πασαλίδης), Λύρας.

Άρσεναλ: Κουκ, Μπέλεριν, Άνγκα, Γέναρις, Μοντέιρο, Χαΐροβιτς, Τζέφρι (58' Άϊσφελντ), Χάιντεν, Άκπομ, Εμπετσίλιο, Ναμπρί.

Επόμενο ματς για τους Νέους του Ολυμπιακού είναι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στην Γαλλία με αντίπαλο την Μαρσέιγ.

 http://www.sport24.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons