OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας... Διαγωνισμός για εισιτήρια του Ολυμπιακός - Σάλκε...

Η αναμονή τελείωσε για τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα, λόγω τραυματισμού, και τη Δευτέρα επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το πρωί, στις 9:00, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μαζί με τον Χιλιανό αμυντικό, γυμνάστηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη, έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ο Κοντρέρας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και έδειξε σε καλή κατάσταση.
Το πρόγραμμα είχε αρκετή ποικιλία. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις τεχνικής, με πολλές και γρήγορες πάσες. Στη συνέχεια έκαναν τελειώματα, στη μία εστία, με σουτ έξω από την περιοχή. Πριν ολοκληρώσουν την προπόνησή τους, έπαιξαν και δίτερμα, στο μισό γήπεδο.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Αύριο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα γυμναστούν το πρωί στις 9:00 και το απόγευμα στις 18:30.



Το olympiacos.org, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας μας στο facebook, σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στην Σάλκε την Τρίτη 18/09/2012 στις 21:45.

Τι κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση!

1. Κάνετε Like τη επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook (πατήστε ΕΔΩ)

2. Συμπληρώστε τη σχετική λίστα με τα στοιχεία σας στο tab ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (δείτε την εικόνα που ακολουθεί).



* Οι 15 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 εισιτήρια ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Καλή τύχη σε όλους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons