OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλαξε τα ωράρια ο Ζαρντίμ...

Σε διαφοροποιήσεις της ώρας έναρξης των πρωϊνών, αλλά και των απογευματινών προπονήσεων προχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά την αλλαγή των κλιματολογικών συνθηκών.

Oι αλλαγές των κλιματολογικών συνθηκών ώθησαν το τεχνικό του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ στην απόφαση να τροποποιήσει τα ωράρια που αφορούν τις προπονήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μέχρι και την εβδομάδα που πέρασε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφερνε τους ποδοσφαιριστές του από τις 07:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, λόγω της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε στο Λεκανοπέδιο και σε ολόκληρη την χώρα, το πρόγραμμα ξεκινούσε, είτε στις 07:30 είτε στις 08:00.

Τώρα όμως όπου η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει και οι κλιματολογικές συνθήκες να είναι πολύ πι υποφερτές για τους ποδοσφαιριστές, ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε σκόπιμο να διαφοροποιήσει τις ώρες προπονήσεων. Όπως ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του οι πρωϊνές προπονήσεις πλέον θα ξεκινούν στις 9.30, ενώ οι απογευματινές στις 18.30 αντί για τις 19.30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons