OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα Champions League με αντίπαλο τη Σάλκε, την Τρίτη.

Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση του Champions League με τη Σάλκε.

Απρόοπτα δεν υπήρξαν και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ στον τομέα της τακτικής, ενόψει του αυριανού, πολύ σημαντικού αγώνα για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Μανιάτης προπονήθηκε ξανά με την ομάδα και έθεσε, επίσης, εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Το ίδιο και ο Κοντρέρας. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνέχισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει μαζί του στο Καραϊσκάκη αύριο. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν στο Ρέντη αύριο, στις 18:00.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons