OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια...

Θέση για όσα έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες στου Ρέντη και βγήκαν στο «φως» της δημοσιότητας για τους «καβγάδες» Τζεμπούρ-Φουστέρ και Πάντελιτς-Ντιόγκο, πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Υπήρχαν δύο περιστατικά που γίνονται σε ομάδες. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια», αναφέρουν οι Πειραιώτες.

Στο διαδίκτυο, το επεισόδιο του Τζεμπούρ με τον Φουστέρ πριν τον αγώνα με την Σάλκε αλλά και αυτό του Ντιόγκο με τον Πάντελιτς τις προηγούμενες μέρες, πήραν μεγάλη έκταση και στην ΠΑΕ αποφάσισαν να πάρουν θέση επί του θέματος.

Όπως ενημέρωσαν λοιπόν, τα δύο αυτά περιστατικά έλαβαν χώρα στου Ρέντη με «πρωταγωνιστές» τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι κανένα από αυτά δεν πήρε μεγάλη έκταση.

Επίσης, από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε ομάδες ειδικά σε εποχές που υπάρχει ένταση και ήττες σε ματς όπως κόντρα στην Σάλκε. Αυτό που ξεκαθαρίζουν όμως, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας και τα δύο αυτά περιστατικά δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως για το κλίμα που επικρατεί.

Σημειώνεται, ότι διάθεση να "κλείσει" το θέμα εξέφρασε και ο Ντιόγκο, με τοποθέτησή του. 

Διάθεση να ρίξει τους τόνους και να κλείσει οριστικά το θέμα που βγήκε στη δημοσιότητα και αφορά το επεισόδιο που είχε με τον Μάρκο Πάντελιτς, έδειξε μέσω του Twitter ο Ντιόγκο.

Μάλιστα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού με το νέο του… τιτίβισμα τονίζει πως διατηρεί καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα του Πειραιά και πως το μόνο που θέλει είναι να δουλεύει σε ένα καλό περιβάλλον.

«Για να κλείσω το θέμα. Θέλω ένα καλό περιβάλλον, στο οποίο δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα λένε την αλήθεια και θα λένε ό,τι θέλουν. Εγώ έχω καλές σχέσεις με όλους», ήταν το πιο πρόσφατο «τιτίβισμα» του Ντιόγκο, ο οποίος όπως φαίνεται θέλει να κλείσει εντελώς το θέμα.

Πριν την έναρξη της χθεσινής (21/9) προπόνησης ο Ντιόγκο λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον Μάρκο Πάντελιτς και αφορμή στάθηκε ένα… σουτ του Βραζιλιάνου, το οποίο βρήκε στον Σέρβο. 

Τεντωμένα φαίνεται πως είναι τα νεύρα στο Ρέντη! Χθες πριν την έναρξη της προπόνησης του Ολυμπιακού ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Ντιόγκο παραλίγο να έρθουν στα χέρια για μια ασήμαντη αφορμή. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται να έπαιζε με μια μπάλα σημαδεύοντας τον Σέρβο επιθετικό πριν την έξοδο των παικτών στο γήπεδο.

Κάποια στιγμή η μπάλα βρήκε στο κεφάλι τον Σέρβο επιθετικό ο οποίος αντέδρασε, λαμβάνοντας την ειρωνική απάντηση του Ντιόγκο.

Υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο παικτών οι οποίοι παραλίγο έρθουν στα χέρια, αν δεν ήταν εκεί οι συμπαίκτες τους για να τους ηρεμήσουν.

Ωστόσο, το επεισόδιο είχε συνέχεια και εκτός… Ρέντη, καθώς ο Ντιόγκο άφησε αιχμές μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για κάποιο άτομο, το οποίο παίζει μαζί του και τον έχει φτάσει στα όριά του.

Συνέχεια στο χθεσινό επεισόδιο με τον Μάρκο Πάντελιτς έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Ντιόγκο μέσω του προφίλ του στο twitter και μάλιστα με σαφείς αιχμές!

Ο Βραζιλιάνος… τιτιβίζοντας κάνει λόγο για άτομο στην ομάδα που παίζει μαζί του, με αποτέλεσμα να τον έχει φτάσει στα όρια του…

«Έχω να παλεύω με τους δαίμονες κάθε ημέρα», αναφέρει μεταξύ άλλων…

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα άτομο που παίζει μαζί μου και δεν με αποδέχεται και όλοι ξέρουν το γιατί… Θα μιλήσω. Η υπομονή έχει και τα όριά της.

Ελπίζω το σάιτ να γράψει την αλήθεια για το περιστατικό στη χθεσινή προπόνηση γιατί δεν ήμουν εγώ εκείνος που έκανε το λάθος με σιγουριά.

Πιθανότατα είμαστε στην κόλαση. Έχω να παλεύω με τους δαίμονες κάθε ημέρα», αναφέρει στα τιτιβίσματά του ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

 http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons