OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμοι για τον Λεβαδειακό...

Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «έγραψαν τον επίλογο» στην προετοιμασία τους, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Στόχος, φυσικά, δεν είναι άλλος από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά από εκείνη κόντρα στη Βέροια, την πρώτη αγωνιστική ημέρα.
Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στην τακτική, κατά τη σημερινή τους προπόνηση. Έκαναν και δίτερμα, ακούγοντας διαρκώς τις οδηγίες του προπονητή τους για το πώς θέλει να παίζουν.

Μοναδικοί απόντες από το πρόγραμμα ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο πρώτος συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει δοθεί, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον χιαστό. Ο δεύτερος έκανε και σήμερα θεραπεία, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό προσαγωγό.

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε για την αποστολή, ενόψει του αυριανού ματς. Σε αυτή συμμετέχουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στο Ρέντη, στις 8:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons