OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Θα τα πάμε ακόμα καλύτερα...

Χαρούμενος τόσο απο τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 επί του Λεβαδειακού, αλλά και από το γεγονός ότι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σιόβας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο αμυντικός των πρωταθλητών τόνισε ότι η ομάδα θα γίνει καλύτερη στην πορεία, αλλά και στο γιατί αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στον Μήτρογλου.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ότι πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο, όμως, από όλα είναι το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη, που είναι και αυτό που μετράει περισσότερο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τον φετινό Ολυμπιακό και την παρουσία του στο πρωτάθλημα, είπε: «Έχουμε έναν καινούριο προπονητή και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τη νέα φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα. θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια».

Για το αν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό η διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, σχολίασε: «Δεν θα μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, καθώς θα λείπουν απο τις προπονήσεις η διεθνής. Ωστόσο, θα κάνουμε το καλύτερο όλο αυτό το διάστημα για να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι».

Τέλος για τον λόγο που αφιέρωσε το γκολ του στον Μήτρογλου, δήλωσε: «Το είχαμε πει και απο τη Βέροια, που βρισκόμουν στις φάσεις, ότι αν σκοράρω θα το αφιέρωνα σε εκείνον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons