OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ούτε που… ίδρωσαν οι πρωταθλητές...

Με το… δεξί ξεκίνησε -έστω και ανεπίσημα- τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με σκορ 83-50 του Απόλλωνα, στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, που έγινε στο Καρπενήσι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, παρουσία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στο κλειστό, δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους Πατρινούς, παίρνοντας από νωρίς μία διψήφια διαφορά πόντων.

Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ο Άντιτς με 13 πόντους, ενώ από πλευράς ηττημένων ο Γκόρντον με 22.

Μοναδικός απών για τον Ολυμπιακό ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ από τους Πατρινούς, ο Νίκος Αργυρόπουλος, καθώς ταλαιπωρείται από τράβηγμα.

Στο δεύτερο φιλικό που ακολουθεί αύριο (7/9) και πάλι με τον Απόλλωνα Πατρών θα απουσιάσει ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο ενός διαφημιστικού για την Ευρωλίγκα.

Μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπως και για τον Απόλλωνα. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σ’ ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αφού αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας στο βουνό κι έτσι το είδαμε».

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 42-25, 62-31, 83-50

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 11, Λο 3, Άντιτς 13(2), Σπανούλης 6(1), Περπέρογλου 5(1), Ντόρσεϊ 11, Σλούκας 6, Μαυροειδής 4, Γκετσεβίτσιους 7(1), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 9, Κατσίβελης.

Απόλλων Πατρών (Βετούλας): Καπερώνης, Λιανός 8, Δανιήλ 1, Πέτροβιτς, Πελεκούδας 2, Γκόρντον 22(6), Ζαφείρης, Μολφέτας, Γουόκερ 2, Γκαρντ 9, Τέρνερ 6.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons