OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ζητεί στήριξη και χρόνο ο Ζαρντίμ...

Τη στήριξη του κόσμου προς την ομάδα αλλά και χρόνο ζητεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προκειμένου να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό που σχεδιάζει.

Σε συνέντευξή του ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η φετινή ομάδα είναι εντελώς διαφορετική από την περσινή και μέσα από τις νίκες θα έρθει και η βελτίωση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Nova:

- Υπάρχουν δυσκολίες στην προετοιμασία της ομάδας σας λόγω της απογοήτευσης απ' την ήττα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Αυτή τη στιγμή πρέπει να προετοιμάσουμε τη στρατηγική του επόμενου παιχνιδιού, Πρέπει να ανακάμψουμε μετά την απογοήτευσή που είχαμε εξαιτίας της ήττας απ' την Σάλκε. Πρέπει να εξηγήσουμε στον εαυτό μας και να συνειδητοποιήσουμε πως είναι δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής και να το κερδίσουμε».

- Σε σχέση με το παιχνίδι στα Γιάννινα προχωρήσατε την Τρίτη σε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα. Σκοπεύετε και την Κυριακή να κάνετε εκτεταμένο rotation;
«Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Είναι φυσιολογικό να βλέπουμε αλλαγές. Και σίγουρα δε θα είναι ολόιδια η ομάδα με αυτήν που έπαιξε με την Σάλκε. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει ο Ολυμπιακός».

-Ο Πανθρακικός προέρχεται από μία σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στην προηγούμενη αγωνιστική. Εσείς τι εικόνα έχετε για τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού;
«Είναι μία ομάδα ιδιαιτέρως επιθετική, με πολλές γρήγορες αντεπιθέσεις. Και μία ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή έχει πολύ υψηλό κίνητρο, γιατί μετά από δύο ήττες κέρδισε τον μεγαλύτερο αντίπαλό μας μέσα στο γήπεδο της».

-Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και νέο προπονητή. Ο χρόνος είναι σύμμαχός σας. Χρειάζεστε χρόνο για να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες;
«Φυσικά και χρειαζόμαστε χρόνο. Κυρίως, όμως, χρειαζόμαστε τις νίκες. Γιατί η απόδοση των καινούργιων παικτών θα βελτιωθεί με νίκες. Οπότε πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος και να νικήσουμε».

- Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη;
«Έχουμε μία καινούργια ομάδα. Αυτή η καινούργια ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου. Είχαμε κοντά μας τον κόσμο στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του. Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου χρειαζόμαστε την παρουσία του γιατί η φετινή ομάδα είναι τελείως διαφορετική απ' την περσινή και χρειάζεται τη στήριξή του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons