OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η Συνέντευξη Τύπου πριν τη Σάλκε...

Διαβάστε τι δήλωσαν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Χοσέ Χολέβας μία ημέρα πριν από την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το Champions League.

 Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του Champions League ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο αμυντικός της ομάδας μας, Χοσέ Χολέβας, έδωσαν το "παρών" στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σπουδαία αναμέτρηση με τη Σάλκε.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος μίλησε:

Για την πρόκληση που φέρνει για τον Ολυμπιακό και για τον ίδιο αυτό το ματς: Οι στόχοι της ομάδας μας είναι ίδιοι με εκείνους των υπολοίπων του ομίλου. Θέλουμε, όπως και εμείς, να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτή είναι η πρόκληση όλων μας.

Για το αν έχει άγχος ενόψει της πρεμιέρας: Είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό, σε σχέση με εκείνα που έχουμε παίξει έως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό, όπως και το να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Να κάνουμε μία καλή αρχή και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος είναι εδώ.

Για το αν σκέφτεται κάποια έκπληξη για την ενδεκάδα: Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε μαζί μας είναι έτοιμοι και ικανοί να παίξουν. Αύριο θα αρχίσουν εκείνοι που είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά και εκείνοι που θα έρθουν από τον πάγκο θα πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Για το αν ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του: Φυσικά πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνει το γήπεδό μας, τη δύναμη που παίρνουμε όταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Οφείλουμε εν γένει να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε μέσα σε αυτό το γήπεδο που είναι δύναμή μας. Παίζουμε, όμως, απέναντι σε δυνατές ομάδες και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Για το πού μπορεί να κριθεί το ματς: Πιστεύω πως θα είναι ισορροπημένο το ματς. Είναι πολύ καλή η Σάλκε, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, καλές μονάδες. Εμείς βασιζόμαστε στη συλλογικότητά μας, κάτι το οποίο μας δίνει αβαντάζ. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Η Σάλκε είναι καλή στις στημένες φάσεις, όμως εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα.

Για την καλή παράδοση κόντρα στις γερμανικές ομάδες: Είναι σίγουρα θετικό το ότι η παράδοση είναι με το μέρος μας, αλλά αυτό είναι ένα νέο παιχνίδι, δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι η παράδοση. Πρέπει να κοιτάξουμε αυτό το καινούριο παιχνίδι ξεχωριστά.

Για ορισμένα λάθη που παρατηρούνται στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού: Έχει αλλάξει η αμυντική μας γραμμή, έχουν έρθει νέοι παίκτες και θέλουμε βελτίωση, η οποία θα έρθει με τον καιρό. Και ο Μανωλάς και ο Σιόβας είναι καλοί παίκτες και μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς, αλλά σίγουρα περιμένουμε να έχουν βελτίωση.

Για τον Κοντρέρας: Έλειπε λόγω του τραυματισμού του, τώρα επιστρέφει.

Για το αν κάποιοι παίκτες πρέπει να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους: Πιστεύω πως όλοι θα βοηθήσουν αύριο. Κάποιοι έχουν περισσότερη εμπειρία, όμως εμείς δεν βασιζόμαστε σε 11 παίκτες, αλλά σε όλο το δυναμικό μας και αυτό είναι ένα από τα προτερήματά μας.

Ερωτήσεις δέχθηκε, στη συνέχεια, ο Χοσέ Χολέβας, ο οποίος μίλησε:

Για την εικόνα που έχει για τη Σάλκε: Έχει πλεονεκτήματα η Σάλκε και στην άμυνα και στην επίθεση, με ποδοσφαιριστές όπως ο Χόλτμπι και ο Αφελάι. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για εμάς.

Για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τη Ντόρτμουντ που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός πέρυσι: Η διαφορά έχει να κάνει με την εμπειρία. Η Σάλκε έχει ποδοσφαιριστές όπως ο Φουκς, ο Τζόουνς, οΧούντελααρ και άλλοι, με σημαντική εμπειρία. Η Ντόρτμουντ ήταν πιο νεανική ομάδα.

Για τις διαφορές στην άμυνα σε σχέση με πέρυσι: Έχουμε σίγουρα αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Η άμυνά μας ήταν πιο έμπειρη πέρυσι με Μέλμπεργκ και Αβραάμ, φέτος έχουν έρθει νέοι παίκτες, οι οποίοι είναι άξιοι, αλλά όχι έμπειροι. Ειδικά σε αυτό το ματς θα πρέπει να έχουν σημαντική καθοδήγηση από τον Τοροσίδη.

Για τις διαφορές της πρεμιέρας σε σχέση με πέρυσι: Η διαφορά είναι ότι πέρυσι δεν είχαμε δεν επίσημο ματς στα πόδια μας. Φέτος έχουμε παίξει τρία ματς και τα έχουμε κερδίσει κιόλας. Δεν είναι τελικός αυτό το ματς για εμάς, αλλά σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορούμε να πάρουμε το ματς, αν δεν αφήσουμε τη Σάλκε να κάνει το παιχνίδι της.

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος ή όχι σε σχέση με πέρυσι: Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχασε και σε εμπειρία και σε ονόματα, αλλά νομίζω ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το αυριανό ματς.

Για τον φετινό στόχο, σε σχέση με την ομοιότητα του ομίλου με τον περσινό: Στόχος κάθε ποδοσφαιριστή πρέπει να είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τη θέση που προτιμά να παίζει: Και μπακ και χαφ είναι καλά για εμένα, όμως νιώθω πιο άνετα να παίζω στην άμυνα.

Για να δείτε την Συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε τις δηλώσεις του Χοσέ Χολέβας στην Συνέντευξη Τύπου πατήστε ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons