OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πρέπει να βελτιωθούμε...

Καμπανάκι ενόψει της συνέχειας έκρουσε ο Γιάννης Μανιάτης, μετά την ήττα (1-2) του Ολυμπιακού από τη Σάλκε στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να δουλέψουν σκληρά από εδώ και πέρα, καθώς πολλοί τομείς χρειάζονται βελτίωση.

«Χάσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά και η Σάλκε ήταν καλά στημένη. Ειδικά στο δεύτερο τέρμα που δεχθήκαμε γρήγορα, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και αυτό φάνηκε. Σίγουρα υπάρχει δρόμος ακόμα. Δεν είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ στο 1-1. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με το που απέδωσε την ήττα (2-1) από τη Σάλκε και πρόσθεσε:

«Και πέρυσι με ήττα ξεκινήσαμε, αλλά γενικά αυτό δεν είναι καθόλου θετικό. Πέρυσι μπορούσαμε να πάρουμε ένα βαθμό στο τέλος και να προκριθούμε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς ακόμα και θα πρέπει μέσα από σκληρή δουλειά να ανατρέψουμε το κλίμα, γιατί δεν ήταν καλό το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο Champions League».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons