OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο...

H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου" το Σάββατο 29/9/2012 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, την Τετάρτη 26/9 και την Πέμπτη 27/9 και ώρες 10:00 – 17:00, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" (είσοδος VIP) με τιμή εισιτηρίου 20 €.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλων κατόχων διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του καθώς επίσης και τις κάρτες διαρκείας.

Τέλος, τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους μας, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή 28/9 και ώρες 10:00 – 17:00 από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" (είσοδος VIP) με τιμή εισιτηρίου 20 €.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons