OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινώθηκε ο Γεωργάκης...

Λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο και πλέον… επισημοποιήθηκε! Ο Γιώργος Γεωργάκης αποτελεί το νέο μέλος στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και ανακοινώθηκε και επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Γεωργάκη. Ο 21άχρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας».

Ο Γεωργάκης, δοκιμάζονταν από τις τελευταίες ημέρες του βασικού σταδίου της ομάδας στο Καρπενήσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον είχε πάρει μάλιστα μαζί με την αποστολή στην Ιταλία (και τώρα στην Γερμανία) και είχε μείνει εν πολλοίς ικανοποιημένος από τη δουλειά του νεαρού σέντερ.

Ο παίκτης, άνηκε στη Καβάλα, ωστόσο υπήρχε μία άτυπη συμφωνία μεταξύ του παίκτη και των «Αργοναυτών» να μείνει ελεύθερος αν είχε μία τέτοια προοπτική-όπως αυτή του Ολυμπιακού- για την καριέρα του.

Παράλληλα με την επίσημη απόκτηση του Γιώργου Γεωργάκη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι «στο προπονητικό τιμ της ομάδας προστέθηκε ο Βαγγέλης Κουτσουκέρας». Ο Έλληνας προπονητής είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Ολύμπια Λάρισας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons