OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τώρα αρχίζουν τα (πιο) δύσκολα...

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων μπορεί να θεωρηθεί… «ανάσα» πριν από μία ιδιαίτερα δύσκολη ανηφόρα για τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην δράση και οφείλουν να αντεπεξέλθουν σε μία περίοδο που εκτός από ματς πρωταθλήματος-πιο επικίνδυνα από τα δύο πρώτα-έχουν και…επισκέψεις από Γερμανία μεριά στο «Καραϊσκάκη»…

Η ομάδα του Ζαρντίμ ήταν σαφές πριν την διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ότι δεν ήταν απόλυτη έτοιμη. Τα αποτελέσματα τα πήρε αλλά φάνηκε ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά της ώστε να είναι όπως θέλει να είναι στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν από Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις και ο Πορτογάλος προπονητής ξέρει καλά πως πρέπει να διαχειριστεί πολύ προσεκτικά το ρόστερ του αφού ακολουθούν και δύσκολα αλλά και συνεχόμενα ματς.

Εξάλλου, οι Πειραιώτες έχουν στις 15 του μήνα (Σάββατο) ένα επικίνδυνο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και μόλις τρεις μέρες αργότερα (18/9), θα δώσουν το πιο δύσκολο και κρίσιμο μέχρι τώρα παιχνίδι του απέναντι στην Σάλκε στο Φάληρο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και έχοντας… πάθει πέρυσι, όταν και ηττήθηκαν από την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα και εντέλει αυτή η ήττα ουσιαστικά τους άφησε εκτός συνέχειας, θα πρέπει να έχουν… μάθει ότι παρά το γεγονός πως τα πρώτα ματς των ομίλων είναι νωρίς χρονικά για τα ελληνικά δεδομένα, τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτός είναι και ο λόγος που ο Ζαρντίμ προφύλασσε τόσο καιρό τους Φουστέρ και Γκρέκο, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους από εδώ και πέρα που ξεκινούν σιγά-σιγά και τα (πιο) δύσκολα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons