OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η προπόνηση της Πέμπτης...

Σε ιδιαιτέρως έντονο ρυθμό οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν το πρωί της Πέμπτης την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πάρα πολύ στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις. Δεν παρέλειψαν, βέβαια, να εξασκήσουν και την τεχνική τους, με αρκετές ασκήσεις πάνω σε αυτό τον τομέα.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ κινήθηκε με συντηρητικό πρόγραμμα, κάνοντας θεραπεία. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Θεραπεία έκαναν και οι υπόλοιποι τέσσερις ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού. Ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Λιούμπομιρ Φέισα δοκίμασαν παράλληλα να ακολουθήσουν αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο έπαιξαν και δίτερμα. Επάνω στο παιχνίδι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ διέκοπτε τις φάσεις και ζητούσε αυτές να αρχίζουν από στημένη μπάλα. Η άμυνα είχε ως στόχο να «καθαρίσει» τον κίνδυνο και να βγάλει την ομάδα μπροστά, σωστά, στην επίθεση.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διατάσεις και εκτελέσεις φάουλ, από τους ποδοσφαιριστές που θέλησαν να εξασκήσουν το «καλό» τους πόδι. Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons