OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Με Πίνο κόντρα στην Βέροια...

Έφτασε στην Αθήνα η μπλε κάρτα του Πίνο όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο παίκτης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Βέροια

Ένα ακόμη κίνητρο θα έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού για να βρεθεί την Κυριακή (6/1) στις εξέδρες του γηπέδου "Καραϊσκάκη" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Βέροια.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πίνο, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, το όνομα του Κολομβιανού δεν βρισκόταν αρχικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, γιατί δεν είχε έρθει στην Αθήνα η μπλε κάρτα του.

Τελικά, το θέμα είχε αίσιο τέλος, καθώς η μπλε κάρτα έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και ο Πίνο είναι διαθέσιμος και μάλιστα μπήκε στην αποστολή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Η διοίκηση του Ολυμπιακού διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του Κολομβιανού, η οποία αναμένεται να γίνει κανονικά αύριο, κόντρα στη Βέροια.

Αγώνα δρόμου έκαναν οι άνθρωποι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, προκειμένου να μπορέσει ο Πίνο να είναι 100% από εξωαγωνιστικής άποψης, για να μπορέσει να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, αύριο με αντίπαλο τη Βέροια.

Οι προσπάθειες της διοίκησης της ομάδας μας έπιασαν τόπο, όλα τα απαραίτητα έγγραφα βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού μας και ο Κολομβιανός είναι σε θέση να δώσει κανονικά το παρών αύριο στο "Γ. Καραϊσκάκης", ως μέλος της αποστολής της ομάδας μας!

Με αυτή την εξέλιξη, λοιπόν, την αποστολή για το ματς με τη Βέροια απαρτίζουν πλέον οι: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ και Πίνο".

 http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons