OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Top… μπλέξιμο για Ολυμπιακό...

Η Σιένα, η Χίμκι και η Κάχα Λαμποράλ είναι αήττητες, την ίδια ώρα που η Μακάμπι και η Φενέρ βρίσκονται στο μηδέν και τα δύο φαβορί του ομίλου, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός, μετρούν ήδη μια απώλεια.

Αν μη τι άλλο, η εκκίνηση της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα έχει περιπλέξει την κατάσταση και δείχνει πως η πρόκριση στα πλέι οφ θα περάσει μέσα από συμπληγάδες…  

Ειδικά ο όμιλος των ερυθρολεύκων άρχισε… ανάποδα, με τη Σιένα να κλέβει την παράσταση χάρη στη νίκη της στην πόλη. Εχει από πολλές απόψεις τεράστια σημασία αυτή η επικράτηση των Ιταλών, που το καλοκαίρι κτίστηκαν από το μηδέν, άλλαξαν προπονητή, μείωσαν το μπάτζετ και τελικά πήγαν και κέρδισαν όσους τους… παράτησαν. Η περιπέτεια του Σιμόνε Πιανιτζιάνι εκτός Ιταλίας είναι γεμάτη εμπόδια, με το ζόρι πέρασε στο Top 16, τώρα έχει 0-2. Μια ομάδα εκατομμυρίων δεν μπορεί να βρει το δρόμο της, επί του παρόντος οι τουρκικές ομάδες δεν πείθουν κανέναν. Ο δε Μπόμπι Μπράουν, είναι μέχρι τώρα η ατραξιόν στην Ευρωλίγκα. Εχει βάλει ως στιγμής τρίποντο από το κέντρο, έχει κάνει απίστευτα καρφώματα, στην Πόλη έβαλε και 41 πόντους… Αυτός ο παίκτης πέρασε από τον Αρη και έφυγε δίχως να αφήσει το στίγμα του.

Ας επιστρέψουμε όμως στον όμιλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Η Σιένα με τις δύο νίκες της μπαίνει πλέον δυνατά στη μάχη της πρόκρισης, η Χίμκι και η Κάχα Λαμποράλ είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι. Πέραν της Μπεσίκτας, όλοι οι υπόλοιποι θα το παλέψουν, ακόμα και η τραγική Φενέρ μπορεί να βρει το δρόμο της με σωστές κινήσεις… Βέβαια οι Τούρκοι σπάνια κάνουν κάτι σωστό, αλλά είναι νωρίς να τους ξεγράψει κανείς. Όπως και να έχει, όμως, η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και περίεργη και κάθε στραβοπάτημα μπορεί να κοστίσει.

Αντίθετα στον όμιλο του Παναθηναϊκού επί του παρόντος δεν έχουν γίνει εκπλήξεις. Τα αποτελέσματα είναι ως επί το πλείστον φυσιολογικά, η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ είναι αήττητες όμως κι αυτό είναι λογικό. Απλά για τους πράσινους είναι σαφές ότι η πρόκριση στο Top 16 θα κριθεί σε λεπτομέρειες και η ήττα με 14 πόντους από την Εφές ίσως να αποδειχθεί καθοριστική. Οσο παρακινδυνευμένο είναι να γίνουν από τώρα προβλέψεις για την εξέλιξη της δεύτερης φάσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons