OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Εισιτήρια με Σάλκε και τη Δευτέρα...

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της οποίας γνωστοποίησε στους φίλους της ομάδας ότι θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με την Σάλκε για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League  και την Δευτέρα.

Αναλυτικά:

«Από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται και την Δευτέρα (17/09) η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα απέναντι στην Σάλκε, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Επίσης όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από το επίσημο site του Ολυμπιακού, www.olympiacos.org, θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 τις ίδιες ακριβώς ώρες όπως παραπάνω με την επίδειξη της απόδειξης συναλλαγής και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 65€, 75€, & 175 € (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού».

1 σχόλια:

Chris είπε...

Δε βαριέσαι, κι εμείς που τσιμπήσαμε την προσφορά του red store με τη nova δε θα μας χαλάσουν οι Τρίτες που θα βλέπουμε ματσάρες αραχτοί με τις μπύρες μας στα σαλόνια!!! Πάμε ρε ομάδα!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons