OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Γκούρτσας 4') (Φετφατζίδης 57')


Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε στο 87ο λεπτό, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες χωρίς να εντυπωσιάσουν στην τελευταία τους υποχρέωση για το 2012 και πήραν το εισιτήριο για την 4η φάση του θεσμού εκεί που θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα ΑΕΚ-Καβάλα.

88' Ο βοηθός δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα και το διαιτητικό τρίο έφυγε ξανά για τα αποδυτήρια. Οριστική διακοπή...

 Το παιχνίδι συνεχίζεται από το 83ο λεπτό.

Σε αναμονή των διαιτητών και των βοηθών του, για να παιχτούν τα τελευταία λεπτά και οι όποιες καθυστερήσεις....

83' Μια ακόμα διακοπή στην αναμέτρηση, λόγω αντικειμένων που πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής Δημητρόπουλος παίρνει τους βοηθούς και πηγαίνει στ' αποδυτήρια. 

57' Γκολ ο Ολυμπιακός με τον Φετφατζίδη...Ο Χολέμπας στον Μήτρογλου, εκείνος με ωραίο τακουνάκι στον Φετφατζίδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 1-1.

HMIXΡΟΝΟ 1-0

37' Κόκκινη κάρτα στον Βοσκόπουλο της Παναχαϊκής....

19' Ωραία συνεργασία Φετφατζίδη και Ντιακιτέ, σουτ του τελευταίου, αλλά ο Ανδρούτσος διώχνει σε κόρνερ...

4' Γκολ για την Παναχαϊκή με τον Γκούρτσα...Σέντρα από δεξιά του Ντίνα, μετά από λάθος του Κοντρέρας, και ο Γκούρτσας στην κίνηση ανοίγει το σκορ για την Παναχαϊκή, πολύ νωρίς.

Διάταξη 4-3-3 για τον Ολυμπιακό... Ο Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια. Ο Ντιακιτέ δεξιά στην άμυνα, ο Χολέμπας στο αριστερό και οι Κοντρέρας και Παπάζογλου στο κέντρο της.... Ο Φέισα θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Γκρέκο και Μασάντο να είναι οι εσωτερικοί μέσοι.... Ο Φετφατζίδης και ο Φουστέρ θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης, πίσω από τον Μήτρογλου....

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Χολέμπας, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Ιωαννίδης, Μανωλάς, Ζαραδούκας.

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Βοσκόπουλος, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Φατιόν, Βουνκ, Ουρτάδο, Ντίνας, Γκούρτσας.

Στον πάγκο: Πίτκας, Κοιλιάρας, Ολίσε, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Κοκκίνης.

Διάταξη 5-4-1 για την Παναχαϊκή. Ο Ανδρούτσος θα είναι στο τέρμα. Ο Σπίνουλας δεξιά στην άμυνα, ο Ντιόγκο αριστερά και οι Βοσκόπουλος, Σαλαμαστράκης και Καραμανλής στο κέντρο της.

Οι Φατιόν και Βουνκ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ουρτάδο και Ντίνας στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκούρτσας.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: Αγυιάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons