OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός...

Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση του Europa League. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι παίκτες των Granotas που μίλησαν για τον αντίπαλό τους μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας τους με τη Ράγιο.

Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μετά την κλήρωση του Europa League.

Ανάλογες δηλώσεις έκαναν και οι Μπαρκέρο και Χουανφράν μετά τη λήξη του αγώνα της Λεβάντε στη Μαδρίτη με τη Ράγιο.

Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, μίλησε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την κλήρωση του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας, που έφερε αντιμέτωπη την ομάδα του με τον Ολυμπιακό στη φάση των 32 της διοργάνωσης. Αφού αναφέρθηκε στην ικανοποίηση που ένιωσε μόνο και μόνο από το γεγονός ότι το όνομα του λεβαντίνικου συλλόγου βρέθηκε μέσα στην κληρωτίδα (μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για την παρθενική εμφάνιση της Λεβάντε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση), στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο των «ερυθρόλευκων».

Καταλάν: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Ο Καταλάν μίλησε για τους τίτλους και την κυριαρχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και έδωσε τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του Ζαρντίμ. Φυσικά δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι και η Λεβάντε έχει τις δικές της πιθανότητες για πρόκριση, αναφερόμενος στις εκπλήξεις που γίνονται πάντοτε τόσο στο Europa όσο και στο Champions League. Οι φράσεις του προέδρου των Granotas που ξεχώρισαν, ήταν οι εξής:

- «Πρόκειται για έναν ελκυστικό αντίπαλο, έναν από τους μεγάλους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν κατακτήσει περισσότερα από 30 πρωταθλήματα, έχουν μεγάλη διεθνή εμπειρία, διαθέτουν πολύ δυνατό ρόστερ, μια μεγάλη πόλη και ένα μεγάλο γήπεδο. Για όλους είναι δυο παιχνίδια που ενθουσιάζουν. Αρκεί να σκεφτούμε αυτό που ζήσαμε, ότι δηλαδή το όνομα της Λεβάντε ήταν γραμμένο σε ένα από τα μπαλάκια στην κλήρωση της ΟΥΕΦΑ, αυτό από μόνο του είναι κάτι το εντυπωσιακό. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλο ενθουσιασμό, χωρίς πίεση και μακάρι να παίξουμε καλά και να προκριθούμε».

- «Αν περάσουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας, θα βρεθούμε μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη ομάδα όπως η Ρουμπίν Καζάν ή στην ίδια την κάτοχο του τροπαίου, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στον δύσκολο Ιανουάριο που έρχεται και στη συνέχεια να βγάλουμε τα όπλα μας για την Ευρώπη. Σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό, τη Ρούμπιν και την Ατλέτικο, εμείς είμαστε οι μικροί της υπόθεσης. Οι υπόλοιποι τρεις είναι περισσότερο υποψήφιοι από εμάς για την πρόκριση».

- «Η κλήρωση θέλησε να μας τύχει ένας μεγάλος σύλλογος σε διεθνές επίπεδο. Εγώ προτιμούσα τη Λίβερπουλ για να νιώσω την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ και για να δούμε μια τόσο ιστορική ομάδα στο γήπεδο της Λεβάντε. Όσο για την Ρούμπιν, θα υπάρχει η ιδιαιτερότητα του Μάρτινς, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να προκριθούμε και να κάνουν το ίδιο και εκείνοι. Οπότε αυτό που θα κάνουμε είναι να το απολαύσουμε όλο αυτό βήμα – βήμα».   

Από τη μεριά του, ο τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε, Μανόλο Σαλβαδόρ, τόνισε το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της η ομάδα του, αναφερόμενος στην μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία του Ολυμπιακού και κατέληξε λέγοντας: «Παρ’ όλα αυτά, όλα είναι πιθανά και πιστεύω ότι τα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα ισορροπημένα». 

Μπαρκέρο και Χουανφράν

Ο Χουανφράν σε φάση του αγώνα της Λεβάντε με τη Ράγιο (20/12/2012)

Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα με 3-0 από τη Ράγιο στη Μαδρίτη, με την οποία έκλεισε όχι με τον καλύτερο τρόπο η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της Λεβάντε, όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες δεν είχαν όρεξη για δηλώσεις. Οι μόνοι που σχολίασαν την κλήρωση στη μικτή ζώνη ήταν ο Χοσέ Μπαρκέρο και ο «δικός μας» Χουανφράν.

Μπαρκέρο: «Αν και δεν πρόκειται ούτε για την Τσέλσι ούτε για τη Λίβερπουλ, ο κόσμος θα πρέπει να νιώθει τον ίδιο ενθουσιασμό. Είμαστε όλοι λίγο απογοητευμένοι γιατί επιθυμούσαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις δυο μεγάλες αγγλικές ομάδες, αλλά έτσι κι αλλιώς θα παίξουμε με έναν μεγάλο σύλλογο, με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αξιολόγηση της κλήρωσης είναι θετική και πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Χουανφράν: «Η Λεβάντε σέβεται απόλυτα όλες τις ομάδες. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση, δεν ξέρουμε καν αν θα έχουμε ξανά στο μέλλον αυτή την ευκαιρία, τουλάχιστον εγώ λόγω ηλικίας. Μακάρι να μην είναι αυτά τα δυο τα τελευταία παιχνίδια που θα δώσουμε φέτος στη διοργάνωση».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons